menu
person

Edward Scissorhands (1990) - Edward Maini-de-foarfece M94yyfWy-KI
[ · Captură ecran ]2015-10-19, 4:36 PM

Film Online Server 1

Urmăreşte online filmul Edward Scissorhands 1990 (Edward Mâini-de-foarfecă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

Analysis.uCoz.Com va recomanda Edward Scissorhands online gratis. Peg, este o doamna care vinde din usa in usa tot felul de produse cosmetice. Ea descopera un experiment inca neterminat; un om monstru pe numele sau Edward, ce traieste intr-un castel din apropiere. Savantul care a facut experimentul a murit inainte sa-i puna maini adevarate in locul bratelor-foarfece lui Edward. Peg il aduce in suburbie, iar Edward isi dezvolta capacitatea de a-si folosi mainile pentru a crea lucruri extraordinare.

Vizioneaza online filmul Edward Scissorhands (1990) - Edward Maini-de-foarfece subtitrat in limba romana

Edward Scissorhands 1990 (Edward Mâini-de-foarfecă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Într-o seară, o femeie bătrână îi spune nepoatei sale o poveste de adormit copiii despre locul din care vine zăpada şi un tânăr bărbat pe nume Edward (Johnny Depp), care are foarfeci în loc de mâini. Edward este creaţia unui bătrân inventator (Vincent Price), care a realizat un băiat absolut normal din toate punctele de vedere, cu excepţia mâinilor. Inventatorul a suferit între timp un atac de cord şi a murit în timp ce lucra la realizarea unor mâini normale pentru Edward, astfel că l-a lăsat pe acesta „neterminat” pentru totdeauna. Mulţi ani după crearea lui Edward, vânzătoarea locală Peg Boggs (Dianne Wiest) vizitează conacul gothic unde locuieşte acesta.

După ce îşi dă seama că Edward este absolut inofensiv, ea hotărăşte să-l ia cu ea acasă. Edward se împrieteneşte cu băiatul mai mic al lui Peg, Kevin (Robert Oliveri), şi soţul acesteia, Bill (Alan Arkin). Mai târziu, Edward se îndrăgosteşte de frumoasa fiică a celor doi, Kim (Winona Ryder), chiar dacă ea se teme la început de el. Vecinii lui Peg sunt impresionaţi de talentul său la tuns, dar doi dintre ei, o fanatică religioasă pe nume Esmeralda (O-Lan Jones) şi iubitul lui Kim, Jim (Anthony Michael Hall), nu împărtăşesc aceeaşi încântare în legătură cu el.

Joyce (Kathy Baker), una dintre casnicele din cartier, sugerează ca Edward să-şi deschidă propria lui frizerie. Dorind bani pentru a-şi cumpăra o camionetă, gelosul Jim profită de abilitatea lui Edward de-a sparge încuietori pentru a încerca să-şi jefuiască părinţii. Când alarma porneşte, toţi fug de acolo, lăsându-l pe Edward în urmă, care este şi încuiat pe dinafară de către Jim. Edward este apoi arestat şi eliberat atunci când o examinare psihologică dezvăluie faptul că izolarea sa l-a făcut să trăiască fără a avea simţul realităţii sau bunului simţ. Chiar şi aşa, problemele lui Edward continuă să se adune din toate părţile.

Categorie: Romantic | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Edward Maini-de-foarfece, Edward Scissorhands (1990)
Vizualizări: 7691 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.9/11
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar