menu
person

P.S. I Love You (2007) CZzW6_hR068
[ · Captură ecran ]2015-05-22, 7:06 PM

Urmăreşte online filmul P.S. I Love You 2007 (P.S. Te iubesc), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


O vaduva indurerata gaseste sprijin chiar din partea sotului ei mort in momentul in care descopera ca acesta i-a lasat o serie de mesaje si sarcini ce i se descopera in mesaje lunare. Holly Kennedy e o femeie frumoasa si de succes al carei sot Gerry a fost intotdeauna alaturi de ea. In momentul in care Gerry e rapus de o boala devastatoare, viitorul lui Holly pare dintr-o data nesigur. Nimeni nu o cunostea mai bine decat sotul ei, nici macar propria mama sau cele doua bune prietene Sharon si Denise. Insa in timp ce Holly se intreaba daca poate continua singura, Gerry a planuit dinainte. In ziua in care aceasta implineste 30 de ani, primeste un tort si o caseta chiar de la sotul sau in care acesta o implora sa iasa in lume si sa se simta bine in loc sa stea izolata in casa si sa planga dupa el. Pe parcurs ce lunile trec, din ce in ce mai multe mesaje din partea lui Gerry ajung la Holly, fiecare cu o noua sarcina si fiecare terminandu-se cu urmatoarele cuvinte: "P.S. I love you".

P.S. I Love You 2007 (P.S. Te iubesc), film online DVDRip, subtitrat în Română

Holly şi Gerry formează un cuplu de însurăţei care locuiesc în Manhattan. Ei sunt îndrăgostiţi nebuneşte unul de celălalt, dar se confruntă şi cu certurile inerente. O tragedie loveşte, iar Gerry moare din cauza unei tumori pe creier şi Holly realizează cât de mult însemna el pentru ea şi cât de insignifiante erau motivele pentru care se certau. Foarte îndurerată, Holly se izolează de familie şi prieteni până când aceştia dau buzna peste ea în ziua când împlineşte 30 de ani. Ei sunt hotărâţi să o împingă de la spate pe tânăra văduvă să îşi infrunte viitorul şi să trăiască în continuare. În timp ce mişunau pe lângă Holly şi o ajutau să facă ordine în apartament, curierul livrează un tort însoţit de un mesaj de la Gerry.

Crezând că este o glumă proastă, Holly descoperă că acel bilet este, într-adevăr, de la Gerry şi că este doar primul dintr-o serie de scrisori pline de însemnătate şi mesaje motivaţionale, care se încheie de fiecare dată cu „P.S. I love you” (P.S. Te iubesc), şi pe care le-a aranjat să fie livrate după moartea sa. Pe măsură ce timpul trece, fiecare nou mesaj de la el o umple de bucurie şi curaj şi o trimite către noi aventuri. Mama lui Holly crede că scrisorile lui Gerry o ţin pe fiica ei legată de trecut, dar ele sunt, de fapt, menite s-o împingă spre viitor. Având cuvintele lui Gerry drept ghid, Holly se îmbarcă într-o călătorie de redescoperire a propriei persoane.

Gerry a aranjat pentru ea şi prietenele sale să călătorească în ţara lui natală, Irlanda. Acolo, ele îl întâlnesc pe William, un cântăreţ care-i aminteşte puternic lui Holly de soţul ei decedat. El apoi îi dedică o melodie ce o face să părăsească localul la auzirea ei deoarece era cântecul pe care i-l dedica Gerry. În timpul vacanţei, pe când se afla la pescuit, cele trei doamne rămân blocate în mijlocul unui lac fără vâsle cu ajutorul cărora să ajungă la mal. Ele sunt salvate apoi de William şi decide să-şi petreacă noaptea cu ele şi îi spune lui Holly un lucru ce o va bulversa şi mai tare şi o face să se panicheze.

Categorie: Romantic | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: movie online, filme 2010, filme de aventura, filme noi, filme de actiune, filme de comedie, filme de horror, cinema, P.S. I Love You (2007)
Vizualizări: 5670 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/4
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar