menu
person

Pay It Forward (2000) - Da mai departe _pCtXRP1edo
[ · Captură ecran ]2015-02-18, 3:58 PM

Urmăreşte online filmul Pay It Forward 2000 (Dă mai departe), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Vezi film online gratis hd Pay It Forward (2000) - Da mai departe online subtitrat in romana. Analysis.uCoz.Com va recomanda Pay It Forward online gratis. Eugene este un profesor de studii sociale care nu are nici o asteptare de la schimbarea clasei a 7-a. El foloseste acelasi discurs pentru elevi, an de an, sperand ca unul dintre ei il va lua in serios.

Pay It Forward 2000 (Dă mai departe), film online DVDRip, subtitrat în Română

Când un copil de 11 ani pe nume Trevor McKinney (Haley Joel Osment) începe clasa a şaptea în Las Vegas, Nevada, profesorul lui, Eugene Simonet (Kevin Spacey), le dă tuturor elevilor din clasa lui sarcina de-a concepe şi pune în aplicare un plan care să schimbe lumea în bine. Planul lui Trevor consta într-un program caritabil bazat pe o „reţea de fapte bune”. El îşi denumeşte planul drept „Pay it Forward”, care înseamnă că beneficiarul unei favori va fi obligat la rândul său să facă o favoare pentru trei persoane diferite ca să se achite de datorie.

Trevor este primul care face câte o favoare pentru trei persoane diferite şi le cere acestora să facă la rândul lor câte trei fapte bune, „sâdind” astfel „copacul bunăvoinţei.” Prima lui faptă bună este de a permite unui om al străzii pe nume Jerry (Jim Caviezel) să locuiască în garajul său, iar Jerry se revanşează prin repararea maşinii mamei lui Trevor. Eforturile puştiului par să fie zadarnice atunci când Jerry cedează unei dependenţe de droguri, dar acesta reuşeşte în cele din urmă să-şi achite datoria. Între timp, mama lui Trevor, Arlene (Helen Hunt), discută cu Eugene despre proiectul acestuia după ce îl găseşte pe Jerry în casa lor.

Următoarea pesoană pe care o alege Trevor pentru a continua faptele bune este chiar Eugene şi face în aşa fel încât să iasă la o cină romantică împreună cu Arlene. Şi acest plan al puştiului pare să eşueze până când Trevor şi Arlene se ceartă în legătură cu dependenţa ei de alcool, iar aceasta îl pălmuieşte. În cele din urmă, cei doi adulţi sunt readuşi împreună de fuga de-acasă a lui Trevor, iar Arlene îi cere lui Eugene s-o ajute să-l găsească. După ce îl găsesc, Arlene începe să se ataşeze de Eugene, însă acesta este destul de reticent în angajarea într-o relaţie.

Categorie: Romantic | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Pay It Forward (2000), Da mai departe
Vizualizări: 12747 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/18
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar