menu
person

Shanghai (2010) b2sh-uBZa10
[ · Captură ecran ]2015-08-30, 2:38 AM

Vezi Shanghai (2010) online subtitrat

Sinopsis Shanghai (2010)

Shanghai este un film regizat de Mikael Hafstrom, avându-i în prim plan pe John Cusack şi Gong Li. A fost produs de compania de film tailandeză Living Films şi lansat prima dată în China, la 17 iunie 2010. În lunile premergătoare atacului de la Pearl Harbor, un american (John Cusack) soseşte în Shanghai să-şi găsească prietenul recent omorât. În investigarea crimei se loveşte de un secret al guvernului Statelor Unite şi se mai şi îndrăgosteşte în proces. Filmările trebuiau să se facă în Shanghai însă datorită perioadei controversate în care are loc acţiunea, guvernul chinez i-a retras drepturile companiei producătoare cu o săptămână înainte ca acestea să înceapă. Tocmai de aceea, echipa a fost nevoită sa se mute la Bangkok. Într-un anumit punct, Johnny Depp a fost interesat de acest proiect. John Cusack a spus că a făcut lobby agresiv pentru acest rol odată ce a auzit că producătorii au fost interesaţi de Johnny Depp.

Actiunea se petrece in Shanghai, in timpul celui de al doilea razboi mondial, inaintea atacului japonez de la Pearl Harbor. Europa se afla sub dominatie germana, iar aproape toata China, mai putin Shanghai-ul, sub ocupatie japoneza. Aici se duce o lupta crancena intre rezistenta chineza si fortele japoneze in aceasta lupta fiind infiltrati si spioni americani. Un spion american, Connor, este gasit mort. Prietenul sau, Paul Soames , sub acoperirea de jurnalist american, ajunge la Shanghai, pentru a descoperi cine l-a omorat si ce anume descoperise Connor inainte sa fie omorat. Un film de razboi plin de suspans, actiune, idealuri…si dragoste.
Categorie: Romantic | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Shanghai (2010) download film, Shanghai (2010), film Shanghai (2010), Shanghai (2010) online
Vizualizări: 2542 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/8
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar