menu
person

Step Up (2006) Dansul dragostei xftx7GnVJcU
[ · Captură ecran ]2015-12-03, 0:01 AM

Urmăreşte online filmul Step Up 2006 (Dansul Dragostei), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Step Up 2006 (Dansul Dragostei), film online DVDRip, subtitrat în Română

După o petrecere, fraţii Mac (Damaine Radcliff) şi Skinny Carter (De’Shawn Washington), împreună cu prietenul lor Tyler Gage (Channing Tatum), intră pe furiş în Scoala de Arte Maryland şi deteriorează unele dintre exponate. Când apare un gardian, Tyler îi ajută pe cei doi să scape şi ia întreaga vină a vandalismului asupra lui. El este condamnat la 200 de ore de muncă în folosul comunităţii pe care urmează a le ispăşi chiar la şcoala respectivă. În timp ce lucrează, el asistă la un curs de dans şi o cunoaşte pe Nora Clark (Jenna Dewan Tatum), o studentă ce se pregăteşte pentru o audiţie decisivă în privinţa viitoarei sale cariere de dansatoare.

Atunci când Mac şi Skinny îi fac o vizită lui Tyler la „locul de muncă”, Nora îi urmăreşte de pe o fereastră pe cei trei în timp ce dansau, îmbinând break-dance-ul cu mişcările de balet pe care le-a observat recent. După ce partenerul de dans al Norei, Andrew (Tim Lacatena), îşi suceşte glezna, ea se regăseşte în neplăcuta situaţie de-a nu mai avea un partener cu care să repete. Făcând o preselecţie pentru a-şi găsi un nou partener, ea nu este mulţumită de niciunul dintre participanţi, astfel că Tyler se oferă s-o ajute, dar ea nu doreşte acest lucru.

După ce îi demonstrează că se poate adapta cerinţelor, ea se răzgândeşte şi o convinge pe directoarea Gordon (Rachel Griffiths) să-i permită lui Tyler să o ajute la repetiţii. Pe măsură ce continuă să danseze împreună şi să petreacă tot mai mult timp amândoi, Nora şi Tyler devin tot mai apropiaţi, spre nemulţumirea iubitului ei, Brett (Josh Henderson). În plus, Tyler se împrieteneşte şi cu un muzician de la şcoală, pe nume Miles (Mario), care este îndrăgostit de prietena Norei, Lucy (Drew Sidora).

Categorie: Romantic | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Step Up (2006) Dansul dragostei - F
Vizualizări: 25050 | Descărcări: 0 | Comentarii: 2 | Evaluare: 4.2/24
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar