menu
person

Step Up 2 the Streets (2008) - Dansul Dragostei 2 bL2wDI-O5YQ
[ · Captură ecran ]2015-07-07, 9:37 PM

Urmărește online filmul Step Up 2: The Streets 2008 (Dansul dragostei 2), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

Step Up 2 the Streets e continuarea lui Step Up aparut in 2006. Cand Andie, o dansatoare de strada rebela, ajunge la Scoala de Arte din Maryland, un loc doar pentru elita fiecarui domeniu, trebuie sa lupte cu toate fortele pentru a se integra si in acelasi timp sa poata sa mentina contactul si cu stilul sau vechi de viata.
In mare parte reuseste sa-si indeplineasca obiectivele multumita cooperarii cu cel mai atractiv si talentat dansator al scolii, Chase, cu care formeaza un grup de studenti cu intentia de a participa la o competitie de dans secreta intitulata The Streets.

Step Up 2: The Streets 2008 (Dansul dragostei 2), film online subtitrat în Română

Filmul se desfăşoară în Baltimore, Maryland, şi urmează viaţa lui Andie West (Briana Evigan) pe măsură ce aceasta se străduieşte să-şi îndeplinească visul de-a deveni dansatoare. Mama ei a murit pe când ea avea 16 ani şi acum locuieşte cu cea mai bună prietenă a mamei sale, Sarah (tutorele ei), dar în realitate ea simte că nu aparţine niciunui loc. Chiar dacă o duce cam rău la şcoală, plăcerea de-a dansa este cea care-i aduce acel „ceva” special în viaţă. Ea se antrenează cu echipa de dansatori „410” (pronunţat four-one-oh, precum codul poştal din Baltimore) pentru a păstra titlul unei competiţii ilegale de dans denumită „The Streets”.

Sarah ştie despre infracţiunile şi hărţuirile făcute de 410 şi hotărăşte s-o trimită pe Andie la mătuşa ei, Alice, în Texas, pentru a locui acolo. Tyler (Channing Tatum) îi este precum un frate mai mare lui Andie şi încearcă s-o convingă să meargă la o audiţie la Şcoala de Arte Maryland (MSA), deoarece acolo ar trebui să concureze împotriva altora şi ar putea s-o ajute un pic de competiţie. Cei doi se duc apoi acasă la Sarah şi Tyler îi cere acesteia să-i permită lui Andie să se alăture MSA.

Chase Collins (Robert Hoffman) îl convinge pe directorul şcolii (fratele său), Blake (Will Kemp), să o recruteze pe Andie după ce îi vede prestaţia de la audiţie. Atunci când studiile lui Andie interferează cu activitatea ei în echipa 410, aceştia o dau exclud. Andie şi Chase formează o nouă echipă cu ajutorul multor oameni pe care-i cunoaşte cel din urmă de la şcoală, inclusiv noul prieten al ei, Moose (Adam G. Sevani). De asemenea, prietena ei din 410, Missy Serrano (Danielle Polanco), i se alătură şi ea din cauza modului în care a fost tratată Andie de către membrii echipei respective.


Categorie: Romantic | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Step up, Step Up 2: The Streets 2008 Film On, Film Online Step Up 2: The Streets, Step Up 2: The Streets, Step Up 2: The Streets (2008)
Vizualizări: 7248 | Descărcări: 0 | Evaluare: 3.9/8
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar