menu
person

Angel and the Badman
[ · Captură ecran ]2010-05-10, 7:20 PM

Oricine se asteapta ca acest remake al John Wayne, Angel and the Badman sa fie un film interesant nu vor fi dezamăgiţi. Cu o singură excepţie evidente acest canal Hallmark remake-ul beţe foarte aproape de povestea originala a unei Gunfighter reformat de dragoste o femeie Quaker lui.Excepţia este că în loc de o fată inocentă tineri necăsătoriţi ca Gail Russell a jucat în original, Deborah Kara Unger este o văduvă cu un băiat de a mobiliza care ea este de a face cu părinţii ei. E o femeie buna, dar chiar şi femei de bună-au nevoile lor şi atunci când Lou Diamond Phillips ca Quirt Evans, literalmente terenuri la usa ei, răniţi după o bătălie arma, el devine Mojo ei merge bine şi corectă.Inteligent Lou nu a opta pentru o imitaţie a John Wayne, în interpretarea lui de Gunfighter.Oricine se asteapta ca acest remake al John Wayne, Angel and the Badman sa fie un film interesant nu vor fi dezamăgiţi. Cu o singură excepţie evidente acest canal Hallmark remake-ul beţe foarte aproape de povestea originala a unei Gunfighter reformat de dragoste o femeie Quaker lui.

Excepţia este că în loc de o fată inocentă tineri necăsătoriţi ca Gail Russell a jucat în original, Deborah Kara Unger este o văduvă cu un băiat de a mobiliza care ea este de a face cu părinţii ei. E o femeie buna, dar chiar şi femei de bună-au nevoile lor şi atunci când Lou Diamond Phillips ca Quirt Evans, literalmente terenuri la usa ei, răniţi după o bătălie arma, el devine Mojo ei merge bine şi corectă.

Inteligent Lou nu a opta pentru o imitaţie a John Wayne, în interpretarea lui de Gunfighter. Dacă ar fi el ar fi fost ras de pe ecran mic. El este încă un individ mortala si acest scenariu a face it clar de ce doar Quirt Evans şi Laredo Stevens astfel cum a jucat de Luke Perry sunt predestinat pentru a dezorientat.

Rolul Mareşalului că Harry Carey a jucat în original se taie în jos oarecum, deşi Winston Rekert este eficient în scenele el are. Mi-a placut caracterul Carey deşi, doresc au existat mai multe dintre Mareşalul în acest unul. Familia Wayne pus bun de tipar lor pe acest remake-ul cu turnare de nepotul lui Duke Brendan Wayne ca Randy McCall Sidekick la Phillips şi a jucat în filmul original de Lee Dixon.

Probabil importante familia Wayne a făcut asta pentru că Duke’s înger şi Badman a fost primul film foarte, în care nu numai el a lucrat la sfârşitul anului de producţie, dar, de asemenea, regizat el însuşi. Din filme regia John Wayne, care a fost de departe cel mai bun efortul său. Deci, vă puteţi imagina familia a avut un mare interes personal în joc.

Cred că cel mai greu, chiar şi cei mai fideli din Legiunea Duce de fani, nu vor fi dezamăgiţi cu această versiune de înger şi Badman.

Categorie: Western | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: online movies, free online movies subttitle in rom, Filme Online 2010, Angel and the Badman, filme online grat, filme online cu subtitrare in roman
Vizualizări: 5840 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.3/18
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar