menu
person

Blue Mountain State - 1x01 It's Called Hazing, Look It Up
[ · Captură ecran ]2010-11-21, 2:20 PM
Blue Mountain State urmareste vietile a trei studenti in anul intai la colegiu, dintre care doi sunt la echipa de fotbal. Alex Moran (interpretat de Darin Brooks) este rezerva quarterback-ului echipei si este prea lenes sa incerce sa ajunga primul, ii plac in schimb fetele si petrecerile. Craig Shilo (interpretat de Sam Jones III) este jucatorul cel mai tanar al echipei si starul acesteia. Sammy Cacciatore (interpretat de Chris Romano) este mascota echipei si cel mai bun prieten al lui Alex. Thad Castle (interpretat de Alan Ritchson) este capitanul si cel mai bun jucator al echipei. Cu toate acestea este urat de colegii lui datorita comportamentului pe care il are. El este, de asemenea, predispus si la un comportament excesiv homo-erotic.Blue Mountain State urmareste vietile a trei studenti in anul intai la colegiu, dintre care doi sunt la echipa de fotbal. Alex Moran (interpretat de Darin Brooks) este rezerva quarterback-ului echipei si este prea lenes sa incerce sa ajunga primul, ii plac in schimb fetele si petrecerile. Craig Shilo (interpretat de Sam Jones III) este jucatorul cel mai tanar al echipei si starul acesteia. Sammy Cacciatore (interpretat de Chris Romano) este mascota echipei si cel mai bun prieten al lui Alex. Thad Castle (interpretat de Alan Ritchson) este capitanul si cel mai bun jucator al echipei. Cu toate acestea este urat de colegii lui datorita comportamentului pe care il are. El este, de asemenea, predispus si la un comportament excesiv homo-erotic.

Urmareste online, gratis episodul Blue Mountain State - 1x01 It's Called Hazing, Look It Up online subtitrat in limba Romana fara a fi nevoie sa il descarci/downloadezi.

Blue Mountain State - 1x01 It's Called Hazing, Look It Up


Vizioneaza online episodul Blue Mountain State - 1x01 It's Called Hazing, Look It Up Gratis cu subtitrare in romana, fara a fi nevoie sa il descarci
Nu merge acest episod sau subtitrarea nu e buna? Lasa un comentariu mai jos precizand acest lucru.
Categorie: Blue Mountain State | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Blue Mountain State - 1x01 It's Cal, Look It Up
Vizualizări: 1704 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.3/6
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar