menu
person

Covert Affairs Sezonul 1 Episodul 1
[ · Captură ecran ]2010-11-21, 5:28 PM
Despre serialul online Covert Affairs:

Piper Perabo o interpreteaza pe Annie Walker, noua recruta a C.I.A. care, intr-un mod misterios, ajunge peste noapte agent operativ pentru a ajuta la capturarea fostului ei iubit, dar cauza exacta a promovarii este necunoscuta.
Alaturi de Annie ii mai intalnim si pe August Anderson (Christopher Gorham) un ofiter C.I.A. care a fost orbit in timpul unei misiuni in Irak si persoana care o ghideaza pe Annie la noul loc de munca si Joan Campbell (Kari Matchett), supraveghetoarea lui Annie si sotia lui August Anderson.

Despre serialul online Covert Affairs: Piper Perabo o interpreteaza pe Annie Walker, noua recruta a C.I.A. care, intr-un mod misterios, ajunge peste noapte agent operativ pentru a ajuta la capturarea fostului ei iubit, dar cauza exacta a promovarii este necunoscuta. Alaturi de Annie ii mai intalnim si pe August Anderson (Christopher Gorham) un ofiter C.I.A. care a fost orbit in timpul unei misiuni in Irak si persoana care o ghideaza pe Annie la noul loc de munca si Joan Campbell (Kari Matchett), supraveghetoarea lui Annie si sotia lui August Anderson.

Urmareste gratis episodul 1 Pilot, sezonul 1 din serialul online Covert Affairs. Nu trebuie sa downloadezi/descarci episodul, ci doar sa dai play pentru a-l urmari online cu subtitrare in romana.

Covert Affairs Sezonul 1 Episodul 1 Pilot

Prima partePartea a II-a


Daca ti-a placut Covert Affairs online, poti sa-i anunti si pe altii, lasand un comentariu mai jos!
Categorie: Covert Affairs | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Covert Affairs Sezonul 1 Episodul 1
Vizualizări: 3951 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.4/7
Total comentarii : 1
avatar
1
as vrea sa revad acest serial
ComForm">
avatar