menu
person

2:57 AM
Star Wars: The Force Awakens
George Lucas a captivat publicul, pentru prima dată din nou în 1977, când ideile lor turnat în armură stormtrooperjev alb, locuitorii colorate ale galaxiei, celebrele vasele universale, săbiile de lumină colorate și cavaleri și Domnul, care a controlat forța misterioasă, omniprezent. La succesul neașteptat al debut mai târziu, el a devenit al patrulea episod, subtitrate A New Hope. Urmat de două continuări Imperiul Strikes Back (1980) și Întoarcerea lui Jedi (1983). Lucas a reușit să creeze universul spatios si interesant în ea, pur și simplu, o poveste captivantă. Publicul a fost atras de personaje unice, planete magice și costumele splendide si scenografie. Până în 2005 au fost înregistrate, trei filme (mai putin populare), timp plasate înainte de evenimentele din primul trilogie.

Și forța este - atunci când George Lucas în 2012, cu toate acestea, a fost de acord să se predea suma de 3,7 miliarde de euro - din nou trezirea. Fascismul dar nu poate suprimată definitiv, din nou trebuie să fie contracarat. Pe ruinele Imperiului de 30 de ani de la moartea lui Darth Vader a apărut Reich de prim ordin, care ridică pumnul împotriva Republicii și rebelii. Death Star a devenit o planetă, Orange Maestrul Yoda, prințesa Leia repetiție, Cupidon Luke, Han Solo dar gri. Heroes alături de încă stă o mare păros Chewbacca; nu lipsesc chiar c3po nevrotic și practice RD-D2, care înlocuiește cele mai multe OGAST filmului Robotek BB8. Bandă vechi este din nou pe marele ecran: Carrie Fisher (Leia) și Mark Hamill (Luke Skywalker) sunt pentru rolul pierdut câteva lire sterline, și, de asemenea, ceva Rularea într-un rol mai construit de Han Solo este un mare tečnež vechi Harrison Ford.

Star-Wars-7-Force-trezește-Teedo-Luggabeast

Dar optimile de zece ani de la al treilea episod într-o galaxie departe, departe de timp pentru noi eroi, noi autocrați Sith și noi aventuri. Moștenirea Imperiului și Vader urmează acum Kylo Renania - tineri maestru ambivalentă, un nou lord întunecat, că nu. Multe dintre furie și de incertitudine, el ar remarcat cu siguranță maestrul Yoda. În îndoielile sale de putere, temerile de eșec, torturat de lumina apel. Când un jucător sub masca lui Adam Driver pentru prima dată arăta fața lui, nu este, probabil, la cinema, la care nu s-ar auzi un zâmbete mute. Renova dezvăluie slăbiciunea și nevoia de masca. Combinația de autoritate și a dat o interesantă și face să mă întreb despre soarta personajului.

Pe de altă parte, lupta de săbii de lumină roșii și albastre sunt din nou rebeli curajoși. Ei au în rândurile lor forța piloți calificați, timp în care ieșirea Poe Dameron (Oscar Isaac), dar puteți conta în continuare pe stormtrooperja convertit Finn (Ioan Boyega) și desert orfanul Ren (Daisy Ridley). Cu suveranitatea Ridley simpatic mai entuziasmat. Boyega el nu este urmat complet, dar rolul încurcată caractere aleatoare scrise pe piele. Minciuni mari în interacțiunea cu alți jucători, printre care sunt, de asemenea chimia splendid.

Star Wars: The Force trezeste Ph: Film Frame © Lucasfilm în 2015

Pentru bine ca Sediul datorită director JJ Abramsu. Cineast, faimos pentru revitalizat Star Trek, el poate să se bazeze pe cooperarea cu piscema stabilit Lawrencom Kasdanom (Imperiul Strikes Back, Intoarcerea lui Jedi) și Michael Arndtom (Toy Story 3, noastra Little Miss). Scenaristică trio a fost puternic flirta cu trilogia originală, Sila este trezirea din acest motiv, uneori, mai mult, cum ar fi un reboot remake. Entuziaști de film Vojnozvezdni vor găsi multe paralele cu filmele anterioare și sfaturi mici. Al șaptelea capitol, cu toate acestea, nu este pur și simplu copierea tapiserii vechi, ca noi jucatori si complicatii aduce împrospătarea necesară și energia pentru următoarea generație de filme. Introducere în trilogia ridică pricepere o mulțime de întrebări și salvează o mare afacere de răspunsuri, dar povestea este suficient rotunjite.

Principala diferență este de altfel cu siguranță la ritmul cu care o lacrimă prin anterior la scena următoare. Timp pentru a absorbi noi informații ușor nu. Aparatul foto urmeaza lupte haotice neobosit chiar prin Flacarile de moloz în aer o distanță scurtă, iar apoi liniștite graba singur cu dunele de nisip ale planetei Jakku sau Takodane peisaj verde. Campania Abrams elegant întrețesut cu umor discret. Cariere și scene sunt minunate - de la orizont de culoare roșie pe stele Destroyer impact la conflict final, atunci cand razele de lumina săbii trage în jos trunchiurile de copaci și dans la albul zăpezii.

star_wars_episode_vii_the_force_awakens nivel

Costume este impecabil, ușor modernizate și evită utilizarea de efecte de calculator. Scene au fost atent selectate și amintesc de planetele din filmele anterioare. Și, deși Hollywood este mare de afaceri și franciza Star Wars (în prezent) cu siguranta produsul cel mai profitabil, este sa te simti iubirea care a intrat în proiect, cu o greutate mai mult de 180 de milioane de euro. Forța este trezirea este un tribut adus moștenirii Lucas, deși el însuși va continua pentru a merge altfel. Cu siguranță nu aș schimba coloana sonora a lui John Williams, care a fost din nou excelent, în ciuda implicit de Imperijskega Marte.

Amatori va fi o nouă parte a epic universal analiza frâiele, fără îndoială despre asta. Timp pentru interogatoriu despre soarta personajelor vor altfel puțin, Disney a anunțat deja două continuări directe (episodul opt și nouă) și două filme independente. Galaxia în care ne-am întoarce la vechea pretendentul Sola și Chewieja brut la bord șoim milenar ochi eflorescent, vom fi, prin urmare, scufundat 2019 anual. Galaxy franciza care nu dispune de excedentele de film, dar magia o poveste simplă despre familie, eroi neașteptate și lupta eterna dintre bine și rău.
Vizualizări: 1301 | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Lucasfilm, George Lucas, The Force Awakens, Star Wars, 2015 | Evaluare: 4.5/2
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar