menu
person

Bad Boys 2 - Baieti rai 2 (2003) - Film Online Subtitrat
[ · Captură ecran ]2015-12-13, 11:04 PM

center>Bad Boys 2 - Baieti rai 2 (2003) - Film Online Subtitrat CD 1Bad Boys 2 - Baieti rai 2 (2003) - Film Online Subtitrat CD 2


 

Bad Boys 2 - Baieti rai 2 (2003) Detectivi la narcotice, Mike Lowrey si Marcus Burnett sunt cooptati intr-un grup desemnat sa opreasca invazia de droguri spre Miami. Ei descopera o conspiratie primejdioasa si lucrurile se complica, deoarece frumoasa sora a lui Marcus, Syd, un agent DEA sub acoperire, este prinsa la mijloc, fortandu-i pe cei doi sa ajunga la limita legalitatii. Sarcina devine si mai complicata atunci cand intre Mike si Syd se infiripa o idila.

Bad Boys 2 2003 (Băieţi răi 2), film online DVDRip, subtitrat în Română

Martin Lawrence si Will Smith se reintalnesc cu producatorul Jerry Bruckheimer si regizorul Michael Bay pentru alt film de actiune cu aventuri exuberante si de mare intensitate in Baieti Rai 2.
Coeficientul de pericol s-a marit si la fel si rasul in aceasta noua serie, intrucat detectivii de la brigada de narcotice, Mike Lowrey (Smith) si Marcus Burnett (Lawrence) sunt cooptati in grupul operativ superdotat, desemnati sa opreasca invazia de ecstasy spre Miami. Fara sa stie, ei descopera o conspiratie primejdioasa care implica un baron nemilos al drogurilor, interpretat de Jordi Mollà, hotarat sa isi largeasca imperiul si sa preia controlul asupra comertului infloritor cu narcotice, omorand pe oricine ii sta in cale.

Pentru a inrautati lucrurile, frumoasa sora a lui Marcus, Syd (Gabrielle Union), un agent DEA sub acoperire, este prinsa la mijloc, fortandu-i pe eroii nostri sa ajunga la limita legalitatii. Sarcina devine si mai complicata atunci cand intre Mike si Syd se infiripa o idila, innebunindu-l pe fratele supra-protector al acesteia.
Insa Marcus si Mike trebuie sa isi rezolve diferendele pentru a-l aresta pe Tapia, iar atunci cand acoperirea lui Syd este pusa in pericol, salvarea ei depinde de Baietii Rai.

Columbia Pictures prezinta o productie Don Simpson/Jerry Bruckheimer, un film de Michael Bay, Baieti Rai 2, cu Martin Lawrence si Will Smith. In film mai joaca Jordi Mollà, Gabrielle Union, Peter Stormare, Theresa Randle si Joe Pantoliano.

Urmărește online filmul Bad Boys 2 2003 (Băieţi răi 2), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Bad Boys 2 - Baieti rai 2 (2003) -
Vizualizări: 6709 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.8/15
Total comentarii : 0
avatar