Filme Razboi online gratis subtitrate
            
Filme Online» subtitrate - filme Razboi hd
Imagine film online The Mouse That Roared (1959)
The Mouse That Roared (1959)
Inspirat dintr-un roman al lui Leonard Wisserley,filmul este o parodie la adresa politicului epocii,cu un Peter Sellers în mare formă,interpretând nu mai puţin de trei roluri. Un ducat liliputan din centrul Europei nu găseşte altă soluţie pentru eliminarea crizei financiare decât declararea războiului cu Statele Unite ale Americii. Calculul este simplu: țara agresoare va fi rapid înfrântă şi apoi vor intra în acţiune obişnuitele resurse de reconstrucţie finanţate de victorioşi. Dar un şef militar care n-a înţeles cum stau lucrurile şi grupul său de arcaşi se întorc aducând cu ei nu numai un general luat ostatic,ci şi un mare om de ştiinţă împreună cu ultima sa invenţie: bomba Q,de mii de ori mai puternică decât cea cu hidrogen.
Imagine film online Casablanca (1942)
Casablanca (1942)
Analysis.uCoz.Com iti recomanda filmul Casablanca (1942) online gratis hd subtitrat in limba romana.

Vizioneaza film gratis hd Casablanca (1942) online Subtitrat!

Imagine film online Deathwatch (2002)
Deathwatch (2002)
"Welcome to hell," are the eerily prophetic words, complete with shells, atmospheric all-is-not-right music and the groans of dying men, a hint of what's to come. After the battle, out of the fog and into a German trench, the men of Y-company discover that's exactly where they've landed. First of all, the place is deserted. And strewn with (mutilated) corpses of German soldiers. All dead. Except one (Torben Liebrecht), who warns them desperately that there is "quelque chose de mal" in that place, and to get out as soon as they can. Naturally, they all ignore him, except for Shakespeare (Jamie Bell). Soon, it proves true when the men start turning against each other, or getting sucked into the earth with barbed wire, or tying each other up à-la-crucifixion.
Imagine film online Beyond the Border - Gränsen (2011)
Beyond the Border - Gränsen (2011)
Decembrie 1942. Doi soldaţi tineri părăsesc postul lor de la punctul 83 de check-in nordul Värmland, Suedia, şi să facă drum prin gheaţă rece de iarnă-noapte spre frontiera de ocupată de nazişti Norvegia. Suedia se află la un pas de invazie şi soldaţilor doresc să vadă toată lumea vorbeşte despre inamic. Dar aventura se termină în dezastru şi în ziua următoare locotenent Stenstrom Aron descoperă că fratele său, Sven este unul dintre soldaţii care lipsesc.
Imagine film online MIASTO 44 2014
MIASTO 44 2014
Miasto 44 – Varsovia 44 se concentrează pe un grup de tineri insurgenti care au luat parte la revolta rău augur împotriva Germaniei naziste în 1944.În vârstă de 32 de ani Komasa a scris scenariul pentru film, umplut cu efecte speciale și scene de luptă epice. Komasa a decis să creeze propria versiune autor a evenimentelor și să se concentreze asupra tinerilor care au luat parte la lupta. Rezultatul este o imagine epica despre dragoste, pasiune pentru libertate și luptă prezentate într-o manieră cum ar fi la Hollywood.
Imagine film online Gone with the wind (1939) - Pe aripile vantului
Gone with the wind (1939) - Pe aripile van...
Analysis.uCoz.Com iti recomanda filmul Gone with the wind (1939) - Pe aripile vantului online gratis hd subtitrat in limba romana.
Cea mai puternica poveste de dragoste a tuturor timpurilor.

Vizioneaza film gratis hd Gone with the wind (1939) - Pe aripile vantului online Subtitrat!

Imagine film online Tunnel Rats 2008
Tunnel Rats 2008
"Tunnel Rats Online Subtitrat"In plin razboi intre Statele Unite si Vietnam (1959-1975), o unitate de lupta speciala este trimisa de SUA pentru a vana si ucide soldatii Vietcong intr-o lupta om la om prin nesfarsitele tuneluri de sub jungla vietnameza… ….
Imagine film online Nova zembla (2011)
Nova zembla (2011)
Director: Reinout Oerlemans
Writers: Hugo Heinen, Gerrit de Veer (diary)
Stars: Doutzen Kroes, Derek de Lint and Robert de Hoog
Imagine film online Kapo (1961)
Kapo (1961)
Edith, o adolescentă evreică din Paris este deportată împreună cu familia sa şi cu toţii sunt trimişi în lagărul de concentrare Auschwitz. Acolo, după un timp Edith ajunge prostituata conducătorilor lagărului. În lagăr sosesc prizonieri ruşi, ea se îndrăgosteşte de un soldat rus, Sasha, şi împreună vor pune la cale evadarea tuturor prizonierilor.
Imagine film online The Imitation Game: Jocul codurilor
The Imitation Game: Jocul codurilor
Benedict Cumberbatch are şanse la Oscar cu interpretarea lui Alan Turing, genialul matematician britanic cu rol fundamental în deznodământul celui de-Al Doilea Război Mondial după ce sparge codul Enigma, reuşită ce permite Aliaţilor să afle planurile de război naziste. Într-una dintre cele mai dureroase răsturnări de imagine ale istoriei, în 1952 lui Turing îi va fi intentat proces pentru vina de a fi homosexual, o nedreptate cu bătaie lungă pentru restul vieţii sale.
Imagine film online Fate Of A Man (1959)
Fate Of A Man (1959)
Deși a trecut prin multe greutăți în timpul foametei din 1922 când și-a pierdut părinții și sora, în viata lui Andrei Sokolov,un om cu o voință de neclintit,pare că răsare din nou soarele când o cunoaște pe Irina,cu care se căsătorește. Dupa 17 ani fericiți trăiti împreună și cu trei copii,un băiat ajuns un tânăr matematician supradotat și două fete, izbucnește al doilea Război Mondial și Andrei este chemat imediat în Armata Roșie. Nu după mult timp este capturat de nemți și făcut prizonier de război.Calvarul bravului soldat rus începe, el fiind purtat prin Saxonia,unde a lucrat la o fabrică de cărămizi,în bazinul Ruhr unde a lucrat în minele de cărbuni,în Bavaria la săpat de șanțuri,peste tot fiind bătut doar pentru că era rus,el scâpând de execuțiile zilnice fiindcă nu era comunist,comisar politic,ofițer sau evreu și avea o codiție fizică bună,singura mângâiere pentru el fiind visele din fiecare noapte cu cei dragi.Ajuns în lagărul de concentrare B 14,devine deținutul cu numărul 331,într-un loc în care prizonierii sunt tratați ca niște vite de sacrificiu.
Imagine film online In spatele liniilor inamice 3: Columbia (2009)
In spatele liniilor inamice 3: Columbia (2...
Fortele SEALS ale marinei americane pun la cale un atac asupra fortelor speciale columbiene, operatiunea avand ca obiectiv salvarea unui ostatec si refacerea imaginii puscasilor…
Imagine film online The Deer Hunter (1978)
The Deer Hunter (1978)
Vânătorul de cerbi – Michael, Steven si Nick sunt niste muncitori din Pennsylvania care sunt chemati sa lupte in razboiul din Vietnam. Dupa un timp ei cad prizonieri si sunt obligati sa joace ruleta ruseasca unul impotriva celuilalt. Michael reuseste sa-i ajute pe toti sa evadeze, ei scapa si se vor intoarce acasa, dar viata lor nu va mai fi niciodata aceeasi.
Imagine film online All Quiet on the Western Front - Pe frontul de Vest nimic nou (1979)
All Quiet on the Western Front - Pe frontu...
Dupa impresionanta si intens premiata ecranizare din 1930 (in regia basarabeanului Lewis Milestone) a romanului lui Remarque, devenea dificila o variatiune pe aceeasi tema. Este insa o provocare pe care Delbert Mann a acceptat-o, regizand o noua ecranizare in 1979. Fara a avea individualitatea puternica a productiei din 1930, filmul lui Mann are totusi meritele sale, incercand o punere in scena cat mai fidela a ceea ce transmite romanul, precum si a detaliilor istorice adiacente. Personajul Paul Baumer devine mult mai central aici, dar nu ca exponent, ca macheta a razboiului...
Imagine film online Essential Killing (2010)
Essential Killing (2010)
Essential Killing (2010) face parte din categoria filme razboi si thriller.
Filmul online Essential Killing (2010) subtitrat gratis in limba romana are la baza uciderea esentiala care intriga si este tulburatoare , actorii joaca cu o convingere axtraordinara asa ca va recomand acest film.Vizionare placuta!
Imagine film online Gladiator (2000)
Gladiator (2000)
Gladiator (2000) La sfarsitul unei campanii care a durat 12 ani, imparatul Romei, Marcus Aurelius, ajuns la varsta senectutii, vrea sa lase conducerea imperiului generalului Maximus, un om recunoscut de soldati pentru meritele sale. Fiul imparatului, Commodus, furios pentru ca nu este el cel ales sa conduca imperiul, isi ucide tatal si ordona omorarea lui Maximus. Maximus reuseste sa fuga, dar este capturat si apoi vandut ca sclav. In scurt timp ajunge gladiator si se intoarce la Roma pentru a se razbuna pe Commodus care ii omorase sotia si copilul. El trebuie sa lupte in arena Colosseum-ului, unde se remarca si obtine simpatia poporului. Lupta finala este chiar cu Commodus, sub privirile a zeci de mii de oameni.
Imagine film online Kingdom of Heaven (2005)
Kingdom of Heaven (2005)
Regizorul Ridley Scott este binecunoscut pentru superproductii precum Gladiator / Gladiatorul, Blade Runner sau Black Hawk Down / Elicopter la pamant. De data aceasta, el aduce pe marele ecran o perioada extrem de agitata si tulbure din istoria omenirii - cruciadele - si povestea unui tanar cavaler francez, Balian, la origine un modest fierar, pe care circumstantele il transforma in conducator militar si aparator al Ierusalimului. Punctul de pornire in destinul eroic al lui Balian (Orlando Bloom) il constituie intalnirea cu un cruciat, cavalerul Godfrey of Ibelin (Liam Neeson). Dezvaluindu-i faptul ca este tatal sau, Godfrey ii arata lui Balian ce inseamna cu adevarat rangul de cavaler si il ia cu el in Regatul Cerului, in Sfanta Cetate a Ierusalimului.
Imagine film online Kokoda (2006)
Kokoda (2006)
Este 1942. Armata imperiala japoneza cucereste rand pe rand toate insulele din sud-estul Asiei si ameninta Australia cu invazia. America nu poate veni in ajutor pentru ca generalul McArthur este blocat in Filipine. 10 000 de soldati japonezi inainteaza spre Kokoda, o asezarea din sudul marii insule Papua- Noua Guinee. In calea lor sunt doar soldatii australieni de intendenta,asa numitii „Chokers”, voluntari trimisi sa alinieze vasele si sã sape drumuri, neantrenati si neechipati cu cele necesare unei lupte, unii dintre ei bolnavi de dizenterie si malarie. Intr-o infruntare de 1/10, prin eroism, sacrificiu si hotarare, pentru prima data in cel de-al doilea razboi mondial, armata japoneza a fost oprita din inaintare
1 2 3 ... 7 8 »
Go Top