Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) - online subtitrat

Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008)
  • Categorie: Actiune, Thriller, Crima
  • Regia: Danny Pang Phat, Oxide Pang Chun
  • Anul: 2005-2010
  • Vizualizari: 2436
Viata unui asasin anonim capata o turnura neasteptata cand acesta calatoreste in Tailanda pentru a-si respecta sarcinile contractuale, respectiv asasinarea mai multor persoane. Joe, un ucigas platit necrutator, este in Bangkok pentru a executa patru inamici ai unui boss criminal numit Surat. El il angajeaza pe Kong, un golan si hot de buzunare, care sa ii conduca comisioanele in numele lui pentru a-si acoperi urmele. La indeplinirea misiunii il va omori. Joe, straniu, se gaseste in postura mentorului pentru acel tanar, in acelasi timp fiind atras intr-o poveste romantica cu o fata locala iar apoi incepe sa isi puna intrebari asupra vietii izolate pe care o are.

Bangkok Dangerous 2008 (Asasinul din Bangkok), film online DVDRip, subtitrat în Română

Asasinul Joe (Nicolas Cage) merge în Bangkok pentru o sarcină ce va dura aproximativ o lună de-a ucide patru persoane în numele mafiotului local Surat. El angajează un pungaş pentru a fi omul său de legătură – una dintre condiţiile „contractului” fiind că Joe nu se va întâlni niciodată faţă-n faţă cu cei care-l plătesc. Contractele provenite de la mafioţii locali sunt intermediate de Kong şi o dansatoare dintr-un club de noapte, Aom, care se îndrăgosteşte de Kong între timp. Prima execuţie a lui Joe este realizată în trafic, în care el se opreşte cu motocicleta în faţa unei maşini şi-l execută pe individ cu un pistol automat.

Planul său iniţial era să-l omoare pe Kong când va termina treaba cu el, dar după ce acesta îi oferă informaţii despre cea de-a doua ţintă, el decide să-l antreneze. Cea de-a doua ţintă este un gangster/agresor sexual care cumpără fete tinere din Nord de la părinţii lor şi apoi le vinde pentru a întreţine relaţii sexuale. Joe se furişează în luxoasa casă a acestuia şi îl elimină. Mai târziu, Joe întâlneşte o farmacistă surdă al cărei nume este posibil să fie Rain, însă nu se ştie exact, de care devine foarte intrigat după o scurtă, dar profundă consultaţie.

În scurtă vreme se îndrăgosteşte nebuneşte de ea şi o întâlneşte apoi pe mama ei, care nu este convinsă de vorbele pe care le spune el, despre naţionalitate, profesie ori chiar nume. Din păcate, aventura amoroasă dintre ei este întreruptă brusc atunci când Joe ucide două persoane în prezenţa lui Rain. Înainte de-a elimina cea de-a treia ţintă, cei care l-au angajat pe Joe doreşte să-l identifice şi să-l cunoască în persoană, însă Joe îi avertizează că nu este un lucru tocmai bun. Pentru uciderea celei de-a treia victime, Joe îl ia pe Kong să-l asiste, însă lucrurile nu merg aşa cum plănuise şi apar complicaţii.

Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul Bangkok Dangerous 2008 (Asasinul din Bangkok), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

SERVER 3

SERVER 4


Vizioneaza trailer film online Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008)

| Actiune Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) online subtitrat | Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) online subtitrat | Actiune Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) | Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) online subtitrat in romana | film Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008)

Acum Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) Online subtitrat Romana

Vezi Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) youtube, vizionati Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) online Romana - vezi in direct Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) youtube. Ti-a placut Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) ? atunci lasa un comentariu la Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) online HD in premiera, Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) online titrat Romana, Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) online tradus in romana tradus, Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) free, download Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) mega download gratis, descarca torrent Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) torrent subtitrare pentru Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008)

Download Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) download
Adauga un comentariu: 0
avatar