menu
person

Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008) oYci-pogkkA
[ · Captură ecran ]2015-11-02, 2:12 AM

Urmăreşte online filmul Bangkok Dangerous 2008 (Asasinul din Bangkok), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

SERVER 3

SERVER 4


Viata unui asasin anonim capata o turnura neasteptata cand acesta calatoreste in Tailanda pentru a-si respecta sarcinile contractuale, respectiv asasinarea mai multor persoane. Joe, un ucigas platit necrutator, este in Bangkok pentru a executa patru inamici ai unui boss criminal numit Surat. El il angajeaza pe Kong, un golan si hot de buzunare, care sa ii conduca comisioanele in numele lui pentru a-si acoperi urmele. La indeplinirea misiunii il va omori. Joe, straniu, se gaseste in postura mentorului pentru acel tanar, in acelasi timp fiind atras intr-o poveste romantica cu o fata locala iar apoi incepe sa isi puna intrebari asupra vietii izolate pe care o are.

Bangkok Dangerous 2008 (Asasinul din Bangkok), film online DVDRip, subtitrat în Română

Asasinul Joe (Nicolas Cage) merge în Bangkok pentru o sarcină ce va dura aproximativ o lună de-a ucide patru persoane în numele mafiotului local Surat. El angajează un pungaş pentru a fi omul său de legătură – una dintre condiţiile „contractului” fiind că Joe nu se va întâlni niciodată faţă-n faţă cu cei care-l plătesc. Contractele provenite de la mafioţii locali sunt intermediate de Kong şi o dansatoare dintr-un club de noapte, Aom, care se îndrăgosteşte de Kong între timp. Prima execuţie a lui Joe este realizată în trafic, în care el se opreşte cu motocicleta în faţa unei maşini şi-l execută pe individ cu un pistol automat.

Planul său iniţial era să-l omoare pe Kong când va termina treaba cu el, dar după ce acesta îi oferă informaţii despre cea de-a doua ţintă, el decide să-l antreneze. Cea de-a doua ţintă este un gangster/agresor sexual care cumpără fete tinere din Nord de la părinţii lor şi apoi le vinde pentru a întreţine relaţii sexuale. Joe se furişează în luxoasa casă a acestuia şi îl elimină. Mai târziu, Joe întâlneşte o farmacistă surdă al cărei nume este posibil să fie Rain, însă nu se ştie exact, de care devine foarte intrigat după o scurtă, dar profundă consultaţie.

În scurtă vreme se îndrăgosteşte nebuneşte de ea şi o întâlneşte apoi pe mama ei, care nu este convinsă de vorbele pe care le spune el, despre naţionalitate, profesie ori chiar nume. Din păcate, aventura amoroasă dintre ei este întreruptă brusc atunci când Joe ucide două persoane în prezenţa lui Rain. Înainte de-a elimina cea de-a treia ţintă, cei care l-au angajat pe Joe doreşte să-l identifice şi să-l cunoască în persoană, însă Joe îi avertizează că nu este un lucru tocmai bun. Pentru uciderea celei de-a treia victime, Joe îl ia pe Kong să-l asiste, însă lucrurile nu merg aşa cum plănuise şi apar complicaţii.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Bangkok Dangerous - Asasinul din Ba
Vizualizări: 2789 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.0/4
Total comentarii : 0
avatar