Cellular (2004) - online subtitrat

Cellular (2004)
  • Categorie: Actiune
  • Regia: David R. Ellis
  • Anul: 2000-2005
  • Vizualizari: 2601

Cellular – Celularul 2004, film online DVDRip, subtitrat în Română

Un grup de criminali pătrund în casa lui Jessica Martin (Kim Basinger), o profesoară de biologie, îi ucid soţul şi menajera, iar pe ea o răpesc şi o duc în podul casei lor sigure. Ethan Greer (Jason Statham), liderul grupului, distruge telefonul fix aflat în pod pentru a o împiedica să ia legătura cu cineva din exterior. Ea nu are nici cea mai mică idee despre cine sunt răpitorii sau ce vor. Ea reuşeşte să repare cât de cât telefonul respectiv şi sună la un număr de celular aleatoriu. La celălalt capăt al firului se află Ryan (Chris Evans) care tocmai a fost părăsit de iubită (Jessica Biel) pentru că este iresponsabil.

Prima oară crede că este o glumă venită din partea ei, dar Jessica reuşeşte să-l convingă să meargă la poliţie. Acolo, Sergentul Mooney (William H. Macy) îi spune să meargă la detectivii de la etajul 4. În timp ce urcă, Ryan începe să piardă semnalul, astfel că se întoarce pentru a nu se întrerupe. Între timp, Ethan se întoarce la Jessica şi o întreabă despre ceva ce ea nu are habar. Când Jessica îi spune că nu ştie despre ce vorbeşte, acesta îi spune că se va duce după copilul ei.

Ryan, care le aude conversaţia, este convins acum că totul este pe bune. După ce pleacă Ethan, ea îi spune lui Ryan să meargă la şcoala unde învaţă fiul ei să-l ia înaintea răpitorilor. Între timp, Sergentul Mooney decide să verifice povestea cu răpirea şi merge acasă la ea, acolo unde îl întâmpină o femeie care-i spune că ea este Jessica şi totul este în regulă, astfel că poliţistul pleacă. Ethan se întoarce din nou şi o întreabă despre un loc numit „The Left Field”, acolo unde a fost soţul ei. El o ameninţă că dacă nu-i spune ce înseamnă asta, îi va ucide copilul.

Ce s-ar intampla daca viata cuiva ar atarna de un fir de telefon si puterea de a o salva sta numai in mainile tale? Pentru Ryan, acest lucru se intampla in momentul in care primeste din intamplare un telefon de la Jessica Martin. Fiind rapita si amenintata cu arma intr-un pod, Jessica apeleaza un numar la intamplare si cel care raspunde este Ryan. Ea ii cere sa o ajute inainte ca rapitorii sa se intoarca si sa o omoare. Ryan este astfel aruncat intr-o cursa contracronometru, prins intr-un iures al minciunii si al crimei, fara sa aiba nici cea mai mica idee unde se afla persoana rapita si pe deasupra mai are si telefonul aproape descarcat. Totul a pornit de la o filmare. Craig filmase cum poliţiştii Dimitri, Deason şi Dana , alături de alţi colegi de-ai lor, omorau traficanţi.

Cellular (2004) film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul Cellular – Celularul 2004, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

SERVER 2

SERVER 3

Vizioneaza trailer film online Cellular (2004)

| Actiune Cellular (2004) online subtitrat | Cellular (2004) online subtitrat | Actiune Cellular (2004) | Cellular (2004) online subtitrat in romana | film Cellular (2004) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Cellular (2004)

Acum Cellular (2004) Online subtitrat Romana

Vezi Cellular (2004) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Cellular (2004) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Cellular (2004) youtube, vizionati Cellular (2004) online Romana - vezi in direct Cellular (2004) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Cellular (2004) youtube. Ti-a placut Cellular (2004) ? atunci lasa un comentariu la Cellular (2004) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Cellular (2004) online HD in premiera, Cellular (2004) online titrat Romana, Cellular (2004) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Cellular (2004) online tradus in romana tradus, Cellular (2004) free, download Cellular (2004) mega download gratis, descarca torrent Cellular (2004) torrent subtitrare pentru Cellular (2004)

Download Cellular (2004) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Cellular (2004) download
Adauga un comentariu: 0
avatar