DOA: Dead or Alive (2006) - online subtitrat

DOA: Dead or Alive (2006)
  • Categorie: Actiune
  • Vizualizari: 3561

Un numar de luptatori sunt invitati la DOA, o invitatie pentru un concurs de arte matiale. Ei calatoresc pana la insula unde se tine turneul cu avionul, pana la un moment dat cand trebuie sa sara din el cu parasute, si au timp pana la apus sa ajunga la insula principala ca sa intre in turneu. Luptatorii sunt apoi pusi sa se lupte unul cu altul intr-un turneu stil knock-out, in care cel care pierde este trimis acasa iar castigatorul avanseaza la runda urmatoare.

Actiunea graviteaza in jurul a patru femei luptatoare, Christie Allen, o hoata sexy de bijuteri, Tina Armstrong, o luptatoare profesionista, Kasumi, o printesa ninja si Helena Douglas, fiica fostului maiestru a turneului precedent. Ele la inceput sunt rivale, dar ulterior vor forma o echipa care va lupta impotriva altei forte.

DOA: Dead or Alive (2006) film online subtitrat in limba romana

Un numar de luptatori sunt invitati la DOA, o invitatie pentru un concurs de arte matiale. Ei calatoresc pana la insula unde se tine turneul cu avionul, pana la un moment dat cand trebuie sa sara din el cu parasute, si au timp pana la apus sa ajunga la insula principala ca sa intre in turneu. Luptatorii sunt apoi pusi sa se lupte unul cu altul intr-un turneu stil knock-out, in care cel care pierde este trimis acasa iar castigatorul avanseaza la runda urmatoare. Actiunea graviteaza in jurul a patru femei luptatoare, Christie Allen, o hoata sexy de bijuteri, Tina Armstrong, o luptatoare profesionista, Kasumi, o printesa ninja si Helena Douglas, fiica fostului maiestru a turneului precedent.
| Actiune DOA: Dead or Alive (2006) online subtitrat | DOA: Dead or Alive (2006) online subtitrat | Actiune DOA: Dead or Alive (2006) | DOA: Dead or Alive (2006) online subtitrat in romana | film DOA: Dead or Alive (2006) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: DOA: Dead or Alive (2006)

Acum DOA: Dead or Alive (2006) Online subtitrat Romana

Vezi DOA: Dead or Alive (2006) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online DOA: Dead or Alive (2006) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer DOA: Dead or Alive (2006) youtube, vizionati DOA: Dead or Alive (2006) online Romana - vezi in direct DOA: Dead or Alive (2006) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play DOA: Dead or Alive (2006) youtube. Ti-a placut DOA: Dead or Alive (2006) ? atunci lasa un comentariu la DOA: Dead or Alive (2006) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti DOA: Dead or Alive (2006) online HD in premiera, DOA: Dead or Alive (2006) online titrat Romana, DOA: Dead or Alive (2006) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, DOA: Dead or Alive (2006) online tradus in romana tradus, DOA: Dead or Alive (2006) free, download DOA: Dead or Alive (2006) mega download gratis, descarca torrent DOA: Dead or Alive (2006) torrent subtitrare pentru DOA: Dead or Alive (2006)

Download DOA: Dead or Alive (2006) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari DOA: Dead or Alive (2006) download
Adauga un comentariu: 0
avatar