menu
person

Hatchet 2 (2010) G0okdxN8f6w
[ · Captură ecran ]2015-05-02, 9:26 PM

Urmăreşte online filmul Hatchet II (Securea II) 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Marybeth supravieţuieşte şi scapă din mlaştina iconicului criminal Victor Crowley. După ce află ce fel de legături au existat între familia ei şi dementul criminal, tânăra se întoarce în ţinutul mlăştinos al statului Louisiana, însoţită de o armată de vânători, pentru a recupera corpurile neînsufleţite ale familiei ei şi pentru a-şi dezlănţui răzbunarea.

Hatchet II (Securea II) 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Preluând imediat de unde a rămas primul film, Marybeth (Danielle Harris) este atacată de Victor Crowley (Kane Hodder), dar reuşeşte să scape. Jack Cracker (John Carl Buechler) o găseşte, o scoate din râu şi o duce înapoi în cabana lui. După ce îi află numele de familie, el o alungă, spunându-i că dacă doreşte ajutor trebuie să meargă la Reverend Zombie (Tony Todd). La câteva momente după ce pleacă, Jack îi urmăreşte o filmare în care erau dezvăluite planul ei de-a intra în pădure şi petrecerea Mardi Gras. După ce termină de urmărit înregistrarea, Jack este ucis de Victor Crowley cu propriile sale intestine.

Marybeth se întoarce la Reverend Zombie care, după ce îi află numele de familie, îi spune că tatăl ei a fost unul dintre băieţii responsabili cu provocarea incendiului care l-a ucis în primă fază pe Crowley. Acesta îi mai spune că Thomas, tatăl lui Victor, a avut o aventură cu asistenta care-i îngrijea soţia diagnosticată cu cancer. Cu puţin timp înainte să moară, Shyann Crowley a blestemat copilul ce s-a născut din aventura acestora. După câteva luni asistenta moare dând naştere unui Victor deformat. Ulterior uciderii lui Victor în incendiu, Thomas îi confruntă pe cei trei băieţi responsabili, dar toţi, inclusiv părinţii lor, neagă acest lucru cu vehemenţă.

Thomas se închide în sine după aceea şi, în cele din urmă, moare de inimă rea zece ani mai târziu. Povestea este apoi completată cu diverse scene în care strigoiul Victor măcelăreşte oamenii ce pătrund pe teritoriul lui. Marybeth îi spune lui Reverend Zombie că vrea să se întoarcă pentru a recupera rămăşiţele tatălui şi fratelui ei, idee pe care acesta o aprobă, dar îi spune că pentru a face acest lucru trebuie să mai aducă un membru al familiei alături de ea.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Hatchet 2 (2010)
Vizualizări: 4590 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 3.9/11
Total comentarii : 0
avatar