menu
person

HEIST (2015)
[ · Captură ecran ]2015-12-06, 12:01 PM
Heist este un film care spune povestea unui jaf comis de Vaughn (Jeffrey Dean Morgan) și Cox (Dave Bautista) la un cazinou deținut de cel mai de temut gangster, numit Pope (Robert De Niro). Însă totul ia o turnură haotică cu schimburi de focuri și deturnarea unui autobuz de către Vaughn și Cox luând pasagerii ostatici. Acum ei nu sunt urmăriți numai de poliția condusă de Kris (Gina Carano), dar, de asemenea, sunt urmăriți și de mâna dreaptă a lui Pope numitul Dog (Morris Chestnut).Heist este un film care spune povestea unui jaf comis de Vaughn (Jeffrey Dean Morgan) și Cox (Dave Bautista) la un cazinou deținut de cel mai de temut gangster, numit Pope (Robert De Niro). Însă totul ia o turnură haotică cu schimburi de focuri și deturnarea unui autobuz de către Vaughn și Cox luând pasagerii ostatici. Acum ei nu sunt urmăriți numai de poliția condusă de Kris (Gina Carano), dar, de asemenea, sunt urmăriți și de mâna dreaptă a lui Pope numitul Dog (Morris Chestnut).

Vezi Heist (2015) online subtitrat

Heist – Jaful 2015, film online HD, subtitrat în Română

Pe de-o parte, Heist ne prezintă un gangster bătrân (Robert de Niro) care îşi conduce afacerile cu mână de fier şi căruia îi place să supervizeze personal tortura şi uciderea a doi hoţi mărunţi care l-au prăduit. Acesta deţine un important cazinou prin intermediul căruia se spală bani de către diverşi indivizi dubioşi. De cealaltă parte, îl avem pe angajatul gangsterului, un crupier ce lucrează la cazinoul său pe nume Vaughn (Jeffrey Dean Morgan).

Vaughn trece printr-o perioadă de coşmar deoarece fetiţa lui este grav bolnavă şi dacă nu se tratează riscă să-şi piardă viaţa. Problema este că Vaughn nu are suficienţi bani pentru a continua acest tratament şi, mai mult decât atât, el riscă să fie dat afară din spital. Din acest motiv, el îşi îndreaptă atenţia către angajatorul său căruia îi cere să-l împrumute cu suma de 300 de mii de dolari, numai că, din cauza unui trecut tensionat, acesta refuză cu nesimţire să-l împrumute şi este alungat din biroul său.

Motivul acestei reacţii stă în faptul că în urmă cu mai mult timp Vaughn era un asasin aflat sub comanda gangsterului, însă el a hotărât să renunţe la această viaţă în favoarea intemeierii unei familii, lucru care nu i-a convenit prea tare bătrânului. Disperat şi fără altă soluţie la îndemână, Vaughn se implică într-un plan pus la cale de un gardian de securitate pe nume Cox (Dave Bautista) de-a fura o sumă uriaşă de bani din seiful gangsterului. Deşi reuşesc să plece cu banii, jaful ia o turnură neaşteptată şi sunt nevoiţi să deturneze un autobuz pentru a scăpa, însă gangsterul şi poliţia se află pe urmele lor.

Urmăreşte online filmul Heist – Jaful 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: actiune, Thriller, Heist, 2015
Vizualizări: 1121 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar