menu
person

Hellboy 2 The Golden Army bg5SLBapMiI
[ · Captură ecran ]2015-05-16, 5:09 PM

SERVER 1

SERVER 2

Hellboy 2 The Golden Army (Armata de Aur) este continuarea aventurilor demonului nostru super-erou. Un elf rau incalca un pact stravechi intre oameni si creaturi si declara razboi impotriva umanitatii. El are misiunea de a activa The Golden Army (Armata de aur), un grup mortal de masini ucigase care pot distruge rasa umana. Iadul pe Pamant este gata sa erupa iar Hellboy si echipa sa incearca sa-l opreasca pe print inainte ca Armata sa poate distruge existenta umanitatii. În Craciun din 1955, un tânăr este Hellboy a spus o poveste de culcare de către tatăl său adoptiv, Trevor Broom, care implică un război vechi între bărbat şi creaturi magice (locul de care facand aluzie la pre-istoric Irlanda), totul a inceput de lăcomie Man’s. După ani de luptă şi înfrângerea forţelor conduse de regele Balor, comandantul Goblin fierari oferit să construiască o armată de aur indestructibil mecanice pentru regele Balor, regele cu un singur braţ de spiridusi. Influenţat de fiul său, Prinţul Nuada, Balor a ordonat construirea acestui Armata de Aur. Curând, oamenii au atacat din nou, dar Armata de Aur le-au devastat, astfel că fără milă Balor falsificate un armistiţiu cu oamenii pentru a opri vărsarea de sânge: Omul se va ţine de oraşele şi creaturi magice va păstra pădurile lor. Nuada nu au fost de acord cu armistiţiul, şi a plecat în exil. Coroana magice controlul armatei a fost rupt în trei bucăţi, o bucată de gând să om şi celelalte două ţinute de elfi, astfel încât Armata de Aur nu ar putea fi utilizate din nou.

În prezent, Nuada declară război pe oameni. El colecteaza prima piesă de coroana de la o licitaţie, masacrarea toate la locul de declanşarea zane dinte pe ele, şi ucide tatăl său pentru a doua piesa a coroanei. Lui sora geamana, printesa Nuala, scapă cu piesa de final. Între timp, Hellboy are probleme de relaţie cu prietena lui Liz. El este, de asemenea, probleme cu acceptarea faptului că organizaţia lor, BCAFP, trebuie să rămână un secret. În timpul unei misiuni de a investiga masacrul de la licitaţie, Hellboy îşi permite să fie dezvaluit lumii. În învălmăşeală, Abe Sapien descoperă că Liz este gravidă. Furios despre dezvelirea publice, Washington trimite un nou BCAFP agent, ectoplasmic mediu Johann Krauss, să preia comanda. Cu Krauss responsabil, echipa de piese de zane dinte la piaţa Troll, un oras negustor enorm ascunse sub podul Brooklyn, pentru a căuta indicii. Abe se împiedică pe Nuala, care a obţinut o hartă care să conducă la Armata de Aur, în timpul lor de căutare, rapid şi se îndrăgosteşte de ea. Ea este introdusă în temeiul B.P.R.D. de protecţie în urma unui atac de sidekick Nuada lui, Wink revenire şi o padure de elementar Dumnezeu. În timpul luptei elementar, Hellboy întrebări dacă este dreptul de a lupta pentru om, atunci când el este perceput de oameni ca un monstru.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Cinema MyZone, FILME ONLINE TRA, Latest News, filme online gratis, Hellboy 2 The Golden Army, news, selectie de filme online, filme online cu subtitrare
Vizualizări: 4780 | Descărcări: 0 | Evaluare: 3.5/14
Total comentarii : 0
avatar