menu
person

Home Alone 3 (1997) - Singur acasa 3
[ · Captură ecran ]2015-12-14, 0:44 AM

Vezi Home Alone 3 (1997) online subtitratVizioneaza film gratis hd Home Alone 3 (1997) Singur acasa 3 online gratis subtitrat in limba romana.
Analysis.uCoz.Com va invita sa urmariti Home Alone 3 online gratis. Patru spioni, cu calificare, fura un cip ultrasecret de la Air Force. Ca sa poata trece de paza aeroportului, ei ascund microcipul intr-o masinuta de jucarie. Doar ca la aeroport jucaria ajunge din greseala in posesia doamnei Hess. Aceasta ajunsa acasa si vazand ca a luat plasa gresita, ii da masinuta vecinului Alex. Acum cei patru spioni dau tarcoale casei lui Alex, dar acesta este pregatit sa se apere in stil mare.

Trailer Home Alone 3 (1997) - Singur acasa 3 online subtitratSinopsis Home Alone 3 (1997)

Singur acasa 3 - Patru spioni versati si hoti de tehnologie industriala de ultima ora, cu inalta calificare in bransa lor, Beaupre, Alice, Jernigan si Unger, fura un cip ultrasecret de la Air Force. Ca sa se asigure ca trec cu bine de paza aeroportului din Chicago, iscusitii spargatori ai celor mai sofisticate sisteme de securitate ascund microcipul intr-o masinuta de jucarie. Numai ca, in harababura de la aeroport, jucaria in care este ascunsa o avere de sute de milioane de dolari ajunge din greseala la morocanoasa doamna Hess.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Singur acasa 3, filme noi actiune, Home Alone 3 (1997), Olek Krupa, David Thornton, Lenny von Dohlen, filme noi crima, Alex Linz, film nou, Rya Kihlstedt
Vizualizări: 11141 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.5/8
Total comentarii : 0
avatar