Never Back Down - Nu da inapoi - film online subtitrat in limba romana

Film Never Back Down - Nu da inapoi online subtitrat


Jake Tyler s-a mutat împreuna cu familia în Orlando, Florida, pentru a-si sustine fratele în cariera de tenismen profesionist. Considerat starul echipei de fotbal american în orasul sau natal, Jake este privit ca un intrus în noul oras, construindu-si o reputatie de om temperamental.
Invitat la o petrecere de catre Baja, un fost coleg de clasa, Jake este prins fara voie într-o altercatie cu Ryan McDonald, un bataus notoriu. Desi este lovit si umilit, calitatile de luptator ale lui Jake sunt observate de un alt fost coleg, care îi povesteste despre sportul numit "Mixed Martial Arts" (arte martiale mixte), si se ofera sa-i faca cunostinta cu mentorul sau, Jean Roqua.
Jake realizeaza ca sportul în cauza este mai degraba o arta decât o forma de lupta, iar Roqua doreste sa-l ia sub aripa sa protectoare si sa-l învete secretele artelor martiale mixte. Hotarârea pe care o va lua Jake în urma ofertei facute se va dovedi definitorie pentru destinul si identitatea sa.

Vizioneaza online filmul Never Back Down - Nu da inapoi subtitrat in limba romana

Film Online Server 1

Ti-a placut filmul Never Back Down - Nu da inapoi?

Care este parerea ta despre acest film: Never Back Down - Nu da inapoi online
Daca nu poti viziona filmul Never Back Down - Nu da inapoi,lasa un comentariu si vom inlocui playerul pentru tine.Vizionare placuta!
Name *:
Email:
Code *:
Go Top