Next - online subtitrat

Next
  • Categorie: Actiune
  • Vizualizari: 2407

Nicolas Cage este Chris Johnson, un magician din Las Vegas, care inca din copilarie a fost nevoit sa faca din talentul sau unic un secret teribil. Un adevarat vizionar, Chris poate prevedea viitorul si schimba evolutia fireasca a lucrurilor.
Satul de toate examenele medicale si psihologice care i s-au facut de mic copil, prefera sa se ascunda sub un alt nume performand mici trucuri si multumindu-se cu castiguri modice de pe urma calitatilor sale.
Totul se schimba atunci cand FBI-ul ii cere sa-si foloseasca "puterile” pentru a opri detonarea unui dispozitiv nuclear de catre un grup terorist. Cu agentul FBI, Callie Ferris (Julianne Moore) pe urmele sale si cu o iubita de protejat, frumoasa Liz (Jessica Biel), misiunea lui Chris devine din ce in ce mai complicata.

Next film online subtitrat in limba romana

Nicolas Cage este Chris Johnson, un magician din Las Vegas, care inca din copilarie a fost nevoit sa faca din talentul sau unic un secret teribil. Un adevarat vizionar, Chris poate prevedea viitorul si schimba evolutia fireasca a lucrurilor.Satul de toate examenele medicale si psihologice care i s-au facut de mic copil, prefera sa se ascunda sub un alt nume performand mici trucuri si multumindu-se cu castiguri modice de pe urma calitatilor sale. Totul se schimba atunci cand FBI-ul ii cere sa-si foloseasca "puterile” pentru a opri detonarea unui dispozitiv nuclear de catre un grup terorist. Cu agentul FBI, Callie Ferris (Julianne Moore) pe urmele sale si cu o iubita de protejat, frumoasa Liz (Jessica Biel), misiunea lui Chris devine din ce in ce mai complicata.
| Actiune Next online subtitrat | Next online subtitrat | Actiune Next | Next online subtitrat in romana | film Next online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Next

Acum Next Online subtitrat Romana

Vezi Next in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Next filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Next youtube, vizionati Next online Romana - vezi in direct Next dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Next youtube. Ti-a placut Next ? atunci lasa un comentariu la Next - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Next online HD in premiera, Next online titrat Romana, Next la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Next online tradus in romana tradus, Next free, download Next mega download gratis, descarca torrent Next torrent subtitrare pentru Next

Download Next subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Next download
Adauga un comentariu: 0
avatar