Per qualche dollaro in più (1965) - For a Few Dollars More - film online subtitrat in limba romana
            
                      

Film Per qualche dollaro in più (1965) - For a Few Dollars More online subtitrat


Filmul este al doilea din trilogia dedicata de Sergio Leone unui erou-simbol al Vestului, singuratic si taciturn, care strabate lumea pentru a face dreptate. Din trilogie fac parte filmele: Pentru un pumn de dolari, Pentru cativa dolari in plus si Bunul, raul si uratul.
Indio este un talhar periculos proaspta evadat din inchisoare. Dupa ce il ucide pe cel care l-a pus dupa gratii in urma cu 18 luni, el acum planuieste impreuna cu camarazii sai sa jefuiasca o banca din El Paso.
Cand o recompensa de zece mii de dolari este pusa pe capul lui Indio, doi vanatori de recompense rivali, Colonelul Douglas Mortimer si Monco (cunoscut si ca Omul fara Nume), pornesc in cautarea lui. Cu toate ca nu se pot suporta, ei isi recunosc unul altuia abilitatile si decid pe parcurs sa isi uneasca fortele in scopul prinderii acestuia. Asta nu ii opreste insa sa incerce sa se insele unul pe celalalt.

Ti-a placut filmul Per qualche dollaro in più (1965) - For a Few Dollars More?

Care este parerea ta despre acest film: Per qualche dollaro in più (1965) - For a Few Dollars More online
Daca nu poti viziona filmul Per qualche dollaro in più (1965) - For a Few Dollars More,lasa un comentariu si vom inlocui playerul pentru tine.Vizionare placuta!
Name *:
Email:
Code *:
Go Top