Push (2009) Războiul minţii - online subtitrat

Push (2009) Războiul minţii
  • Categorie: Actiune, S.F, Thriller
  • Regia: Paul McGuigan
  • Anul: 2005-2010
  • Vizualizari: 4252
Un action-thriller fantastic, Push propune o incursiune fara precedent in lumea spionajului psihologic, o lume aproape supranaturala, insa cat se poate de reala.

O lume in care exista oameni ce pot muta obiecte cu ajutorul puterii mintii, clarvazatori si personaje capabile sa creeze realitati noi si sa ucida fara macar sa-si atinga victimele. O lume in care Divizia, o agentie guvernamentala obscura, desfasoara in umbra experimente infioratoare, prin care transforma oameni obisnuiti in armate de luptatori psihologici, eliminandu-i brutal pe toti cei care nu sunt dispusi sa coopereze.
Din pacate, aproape nimeni nu a supravietuit acestor teste. Nick Gant (Chris Evans), un telekinetic ce apartine celei de-a doua generatii, sau "miscator", a stat ascuns de cand Divizia i-a ucis tatal in urma cu mai bine de un deceniu. Acum, impreuna cu adolescenta Cassie Holmes (Dakota Fanning), el porneste o lupta clandestina impotriva Diviziei, pe care nu o poate invinge decat cu ajutorul Kirei (Camilla Belle) si a unei serviete misterioase.

Push 2009 (Războiul Minţii), film online DVDRip, subtitrat în Română

Persoanele cu puteri psihice supraomeneşti au fost implicate în guvernele Statelor Unite încă din 1945. Doi telekinetici, Nick şi tatăl lui, fug de „Divizie”, o agenţie guvernamentală obscură. Tatăl lui Nick îi spune despre o viziune pe care a primit-o de la un clarvăzător; o fată îi va oferi cândva o floare şi el trebuie s-o ajute pentru a-i proteja pe toţi cei cu puteri speciale. Când ajunge Agentul Henry Carver (Djimon Hounsou) de la Divizie, Nick este ascuns de tatăl lui, care mai apoi este ucis. Zece ani mai târziu, Divizia Americană testează un medicament de sporire a puterilor pe un „Pusher” (cineva care poate implanta gânduri în minţile altor oameni) numit Kira (Camilla Belle). Lăsând doctorul inconştient, Kira îi fură cardul de acces şi o seringă plină cu acel medicament înainte de-a fugi de acolo.

În Hong Kong, Nick (Chris Evans) se ascunde ca expatriat. O adolescentă, Cassie (Dakota Fanning), ajunge la apartamentul lui şi îi spune că ea este o clarvăzătoare şi că vor găsi o valiză cu 6 milioane de dolari în ea. Urmând indicaţiile lui Cassie, ei merg către un club de noapte. Nick se întâlneşte cu un vechi prieten, Hook, care-i spune să meargă la Emily, cineva care poate detecta persoane (o „adulmecătoare”), pentru a-l ajuta s-o găsească pe Kira. Nick şi Cassie o găsesc pe Kira, o persoană cu care Nick a avut un trecut amoros. Ei recrutează apoi o „Umbră”, o persoană capabilă de-a obstrucţiona puterile adulmecătorilor, pe nume Pinky pentru a o ascunde pe Kira.

Cassie găseşte o cheie în pantoful ei care deschide un vestiar în interiorul căruia Kira a ascuns o servietă. Cu ajutorul viziunilor lui Cassie, ei încearcă să reconstitue evenimentele ce au dus la întâlnirea lor; mama lui Cassie şi-a folosit viziunile pentru a pune la cale un plan de-a distruge Divizia. Nick concepe la rându-i un plan care implică şapte plicuri în interiorul cărora se află anumite instrucţiuni ce trebuiesc urmate şi fiecare persoană de încredere primeşte un astfel de plic. Nick se foloseşte de o persoană ce poate şterge memoria pentru a-şi şterge din minte acel plan ca să nu se expună riscului de a-i fi citite gândurile.

Push (2009) Războiul minţii film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul Push 2009 (Războiul Minţii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Vizioneaza trailer film online Push (2009) Războiul minţii

| Actiune Push (2009) Războiul minţii online subtitrat | Push (2009) Războiul minţii online subtitrat | Actiune Push (2009) Războiul minţii | Push (2009) Războiul minţii online subtitrat in romana | film Push (2009) Războiul minţii online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Push (2009) Războiul minţii

Acum Push (2009) Războiul minţii Online subtitrat Romana

Vezi Push (2009) Războiul minţii in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Push (2009) Războiul minţii filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Push (2009) Războiul minţii youtube, vizionati Push (2009) Războiul minţii online Romana - vezi in direct Push (2009) Războiul minţii dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Push (2009) Războiul minţii youtube. Ti-a placut Push (2009) Războiul minţii ? atunci lasa un comentariu la Push (2009) Războiul minţii - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Push (2009) Războiul minţii online HD in premiera, Push (2009) Războiul minţii online titrat Romana, Push (2009) Războiul minţii la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Push (2009) Războiul minţii online tradus in romana tradus, Push (2009) Războiul minţii free, download Push (2009) Războiul minţii mega download gratis, descarca torrent Push (2009) Războiul minţii torrent subtitrare pentru Push (2009) Războiul minţii

Download Push (2009) Războiul minţii subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Push (2009) Războiul minţii download
Adauga un comentariu: 0
avatar