Repo Men – Recuperatorii (2010) - online subtitrat

Repo Men – Recuperatorii (2010)
  • Categorie: Actiune
  • Regia: Miguel Sapochnik
  • Anul: 2005-2010
  • Vizualizari: 2603
Repo Men cu subtitrare in limba romana
In viitorul apropiat compania The Union creeaza organe artificiale sofisticate si costisitoare prin intermediul carora durata medie de viata este extinsa. Latura diabolica a acestei afaceri consta in faptul ca, in situatia in care beneficiarul unui transplant de organ nu este capabil sa isi achite facturile, The Union trimite executori siliti pentru a recupera organele aflate in proprietatea sa, fara sa fie impresionata de gravitatea starii de sanatate a debitorului. Remy este cel mai bine pregatit dintre recuperatorii companiei The Union, dar atunci cand sufera o criza cardiaca la serviciu si are nevoie de o inima noua se trezeste ingropat in datorii. Intrucat Remy nu poate plati facturile la timp, The Union il insarcineaza pe fostul partener al acestuia Jake Freivald sa recupereze inima artificiala, moment in care vanatorul se transforma in prada si este fortat sa fuga pentru a-si salva viata. Ajutat de catre Beth, fosta sotie pe care nu a vazut-o timp de 10 ani si care este la randul ei datoare companiei pentru cateva organe transplantate, Remy reuseste sa evadeze din sistem si sa evite sa fie capturat de catre Jake Freivald.

Repo Men – Recuperatorii 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română


În 2025, o corporaţie numită „The Union” a perfecţionat organele biomecanice, pe care cei cu posibilităţi financiare foarte bune şi le pot achiziţiona, iar cei care nu dispun de fonduri suficiente pot face credite. Dacă un client nu îşi plăteşte rata timp de trei luni, este trimis un „repo man” (recuperator) pentru a lua înapoi organul artificial (artiforgs). Recuperarea organului se soldează aproape de fiecare dată cu moartea clientului respectiv. Remy (Jude Law) şi partenerul său Jake Freivald (Forest Whitaker) sunt consideraţi cei mai buni recuperatori ai companiei. Meseria lui cauzează probleme personale între Remy şi soţia sa, Carol (Carice van Houten), ceea ce îl face pe acesta să ia în considerare un transfer al său la vânzări.


După ce curăță un „cuib”, o ascunzătoare a rău platnicilor, lui Remy și Jake li se propune o avansare în carieră. Remy refuză și este pe cale de-ai cere șefului său să fie transferat, dar Jake îl întrerupe în ultima clipă. Înapoi în mașină, Jake încearcă să-l convingă pe Remy că meseria lor este importantă, indiferent de problemele morale care intervin. Încă dorind să-și salveze căsnicia prin transferul la vânzări, Jake îi spune lui Remy că ultima lui misiune ar trebui să fie recuperarea inimii unui cântăreț al cărui fan este. Pentru a face acest lucru, au nevoie de un defibrilator. Dispozitivul, însă, este defect și îl electrocutează puternic pe Remy, rănindu-l foarte grav și fiind nevoie de înlocuirea propiei sale inimi cu una artificială.


Remy este transferat o perioadă la vânzări, dar nu poate să-și mintă potențialii clienți în legătură cu consecințele neplății ratelor și majoritatea dintre ei nu mai iau creditele. Remy este obligat să se întoarcă la meseria de recuperator pentru a-și putea plăti ratele inimii sale. Totuși, din cauza acestui organ artificial, el începe să simtă simpatie față de situația în care se regăsesc victimele sale și nu mai reușește să își facă meseria așa cum trebuie, ceea ce îl pune în pericol.

Repo Men – Recuperatorii (2010) film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul Repo Men – Recuperatorii 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Vizioneaza trailer film online Repo Men – Recuperatorii (2010)

| Actiune Repo Men – Recuperatorii (2010) online subtitrat | Repo Men – Recuperatorii (2010) online subtitrat | Actiune Repo Men – Recuperatorii (2010) | Repo Men – Recuperatorii (2010) online subtitrat in romana | film Repo Men – Recuperatorii (2010) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Repo Men – Recuperatorii (2010)

Acum Repo Men – Recuperatorii (2010) Online subtitrat Romana

Vezi Repo Men – Recuperatorii (2010) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Repo Men – Recuperatorii (2010) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Repo Men – Recuperatorii (2010) youtube, vizionati Repo Men – Recuperatorii (2010) online Romana - vezi in direct Repo Men – Recuperatorii (2010) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Repo Men – Recuperatorii (2010) youtube. Ti-a placut Repo Men – Recuperatorii (2010) ? atunci lasa un comentariu la Repo Men – Recuperatorii (2010) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Repo Men – Recuperatorii (2010) online HD in premiera, Repo Men – Recuperatorii (2010) online titrat Romana, Repo Men – Recuperatorii (2010) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Repo Men – Recuperatorii (2010) online tradus in romana tradus, Repo Men – Recuperatorii (2010) free, download Repo Men – Recuperatorii (2010) mega download gratis, descarca torrent Repo Men – Recuperatorii (2010) torrent subtitrare pentru Repo Men – Recuperatorii (2010)

Download Repo Men – Recuperatorii (2010) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Repo Men – Recuperatorii (2010) download
Adauga un comentariu: 0
avatar