Resident Evil: Extinction (2007) - film online subtitrat in limba romana
            
                      

Film Resident Evil: Extinction (2007) online subtitratAscunse in Nevada, la poalele unui releu parasit de transmisii radio, se afla birourile stralucitoare si laboratoarele de cercetare ale Umbrella Corporation. Avand acces la satelitul de supraveghere in timp real, Dr. Isaacs (Iain Glen) poate monitoriza convoiul in orice moment… dar ceea ce cauta el, de fapt, este o fiinta, care reprezinta nu numai cheia descoperirii antidotului salvator ci si esenta cercetarilor intreprinse la Umbrella… Alice.Anterior sechestrata la Umbrella Corporation, Alice a fost supusa la experimente biogenice care i-au modificat genele dandu-i puteri, simturi si dexteritati supranaturale. Suferind transformari de la un minut la altul si tradata de propriul sau ADN, modificat prin ingineriile celor de la Umbrella, Alice insoteste din umbra convoiul pentru a-l proteja pana intr-o locatie unde ar putea fi in siguranta.

Membrii convoiului hotarasc sa se deplaseze spre nord, catre Alaska, ultima lor speranta de refugiu din calea strigoilor, dar mai intai trebuie sa faca o escala la Las Vegas, pentru a realimenta… Ca sa ajunga cu bine acolo, vor trebui insa sa se fereasca de sistemul de detectie al corporatiei Umbrella.

Ti-a placut filmul Resident Evil: Extinction (2007)?

Care este parerea ta despre acest film: Resident Evil: Extinction (2007) online
Daca nu poti viziona filmul Resident Evil: Extinction (2007),lasa un comentariu si vom inlocui playerul pentru tine.Vizionare placuta!
Name *:
Email:
Code *:
Go Top