Safe (2012) - In siguranta - online subtitrat

Safe (2012) - In siguranta

Safe 2012 (În siguranţă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Fostul poliţist şi luptător în cuşcă, Luke Wright (Jason Statham), câştigă fără să vrea un meci aranjat, înfuriindu-l pe Emile Docheski (Sándor Técsy), şeful mafiei ruseşti. Drept pedeapsă, fiul lui Docheski, Vassily (Joseph Sikora), şi oamenii lui îi ucid soţia însărcinată, iar apoi promit să-i ucidă pe toţi cei apropiaţi lui sau cu care ţine legătura în mod regulat. Luke îşi lasă viaţa în urmă, devenind un hoinar fără adăpost. În acelaşi timp, în China, Mei (Catherine Chan), o copilă genială la matematică, este răpită de oamenii ce lucrează pentru şeful Triadelor, Han Jiao (James Hong). Han doreşte s-o folosească pe Mei ca pe un calculator uman pentru a elimina amprentele digitale ale afacerilor sale criminale ce pot fi detectate.

El o trimite la New York, iar brutalul Quan Chang (Reggie Lee) trebuie să aibă grijă de ea. Un an mai târziu, Han vine din China şi îi cere lui Mei să memoreze un număr foarte lung. În drumul de-a recupera un al doilea număr, maşina lor cade pradă unei ambuscade pusă la cale de mafia rusească. Mei este dusă la Emile care-i cere numărul, însă copila refuză să i-l ofere. Înainte de-a continua interogatoriul, ei sunt întrerupţi de poliţiştii trimişi de coruptul căpitan Wolf (Robert John Burke), care lucrează pentru Han.

În timpul degringoladei formată, Mei profită şi fuge de acolo, însă este urmărită de ruşi până într-o staţie de metrou unde se află Luke, gândindu-se să se sinucidă. Recunoscându-l pe Chemyakin (Igor Jijikine), unul dintre cei care i-au ucis soţia, şi văzând-o pe Mei suferind, Luke se îmbarcă în metrou şi îl ucide pe Chemyakin. Mei fuge de el la următoarea staţie, dar este prinsă rapid de detectivii corupţi pe care apoi îi elimină Luke, convingând-o de bunele sale intenţii. Ascunşi într-un hotel, Mei îi explică motivul pentru care este urmărită şi ce semnifică acel cod, iar când îl întreabă de ce a salvat-o, Luke îi răspunde că ea l-a salvat pe el, oferindu-i un motiv să trăiască.

Urmăreşte online filmul Safe 2012 (În siguranţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Safe (2012) - In siguranta film online subtitrat in limba romana

Vizioneaza trailer film online Safe (2012) - In siguranta

| Actiune Safe (2012) - In siguranta online subtitrat | Safe (2012) - In siguranta online subtitrat | Actiune Safe (2012) - In siguranta | Safe (2012) - In siguranta online subtitrat in romana | film Safe (2012) - In siguranta online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Safe (2012) - In siguranta

Acum Safe (2012) - In siguranta Online subtitrat Romana

Vezi Safe (2012) - In siguranta in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Safe (2012) - In siguranta filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Safe (2012) - In siguranta youtube, vizionati Safe (2012) - In siguranta online Romana - vezi in direct Safe (2012) - In siguranta dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Safe (2012) - In siguranta youtube. Ti-a placut Safe (2012) - In siguranta ? atunci lasa un comentariu la Safe (2012) - In siguranta - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Safe (2012) - In siguranta online HD in premiera, Safe (2012) - In siguranta online titrat Romana, Safe (2012) - In siguranta la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Safe (2012) - In siguranta online tradus in romana tradus, Safe (2012) - In siguranta free, download Safe (2012) - In siguranta mega download gratis, descarca torrent Safe (2012) - In siguranta torrent subtitrare pentru Safe (2012) - In siguranta

Download Safe (2012) - In siguranta subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Safe (2012) - In siguranta download
Adauga un comentariu: 1
avatar
0
1
Ca totdeauna STATHAM este la inaltime.
avatar