Spawn (1997) - online subtitrat

Spawn (1997)
  • Categorie: Actiune
  • Vizualizari: 3084
Inspirat dintr-una dintre cele mai populare carti de benzi desenate ale inceputului anilor ‘90, acest film halucinant imbina fantezia si suspansul cu genul horror pentru a da o noua dimensiune luptei eterne dintre Bine si Rau. Un asasin pe nume Al Simmons este tras pe sfoara si apoi lichidat de imoralul sau sef, Jason Wynn (Martin Sheen). Ajuns in iad, Al face un pact cu Diavolul care il ajuta sa revina pe Pamant metamorfozat intr-un strigoi oribil, supranumit Spawn. Acesta va avea misiunea sa-i ademeneasca pe muritori pe drumul pierzaniei. Decazut intr-o creatura dezgustatoare, fostul asasin este dispus la orice pentru a-si vedea nevasta, care se maritase intre timp cu prietenul lui cel mai bun. Maleficul Clown (John Leguizamo), trimis de Satana pe Pamant, ii ordona lui Spawn sa-l ucida pe Wynn. Acesta din urma insa a facut si el un pact cu infamul Clown de pe urma caruia poate infesta tot Pamantul cu un virus mortal. Astfel, Armageddon-ul poate incepe, iar Iadul va ataca Raiul. In perspectiva acestui scenariu apocaliptic, Spawn trebuie sa aleaga de partea cui continua, de cea a Binelui sau de cea a Raului.

Spawn (1997) film online subtitrat in limba romana

Inspirat dintr-una dintre cele mai populare carti de benzi desenate ale inceputului anilor ‘90, acest film halucinant imbina fantezia si suspansul cu genul horror pentru a da o noua dimensiune luptei eterne dintre Bine si Rau. Un asasin pe nume Al Simmons este tras pe sfoara si apoi lichidat de imoralul sau sef, Jason Wynn (Martin Sheen). Ajuns in iad, Al face un pact cu Diavolul care il ajuta sa revina pe Pamant metamorfozat intr-un strigoi oribil, supranumit Spawn. Acesta va avea misiunea sa-i ademeneasca pe muritori pe drumul pierzaniei. Decazut intr-o creatura dezgustatoare, fostul asasin este dispus la orice pentru a-si vedea nevasta, care se maritase intre timp cu prietenul lui cel mai bun.
| Actiune Spawn (1997) online subtitrat | Spawn (1997) online subtitrat | Actiune Spawn (1997) | Spawn (1997) online subtitrat in romana | film Spawn (1997) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Spawn (1997)

Acum Spawn (1997) Online subtitrat Romana

Vezi Spawn (1997) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Spawn (1997) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Spawn (1997) youtube, vizionati Spawn (1997) online Romana - vezi in direct Spawn (1997) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Spawn (1997) youtube. Ti-a placut Spawn (1997) ? atunci lasa un comentariu la Spawn (1997) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Spawn (1997) online HD in premiera, Spawn (1997) online titrat Romana, Spawn (1997) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Spawn (1997) online tradus in romana tradus, Spawn (1997) free, download Spawn (1997) mega download gratis, descarca torrent Spawn (1997) torrent subtitrare pentru Spawn (1997)

Download Spawn (1997) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Spawn (1997) download
Adauga un comentariu: 0
avatar