Supravietuitorul (2008) - online subtitrat

Supravietuitorul (2008)
  • Categorie: Actiune
  • Vizualizari: 1647

Dupa razboi, Comisarul Moldovan (Sergiu Nicolaescu/Petr Falc) a facut ani grei de puscarie politica. Distractia comandantului inchisorii, un colonel sovietic (Ion Dichiseanu), era sa il oblige sa joace ruleta ruseasca. Numai norocul incredibil si spiritul de supravietuitor l-au facut pe Moldovan sa apuce ziua gratierii. Iesit din puscarie, fostul comisar intra intr-un circuit international de jocuri de ruleta ruseasca organizate clandestin pentru o elita amatoare de spectacole extreme. La sfarsitul anilor ‘70 soarta il aduce intr-un oras din centrul Europei, unde diabolicul Goldberg (Vladimir Gaitan/Cristian Motiu), o veche cunostinta din tinerete, patroneaza o varianta "imbunatatita” a acestui joc: asa-numita ruleta ruseasca incrucisata, in care doi oponenti trag unul in altul. Atractia spectacolului este confruntarea dintre Moldovan si fostul interpret Cristian Vasile (Ion Ritiu/ Lucian Viziru) – deja veterani ai nemilosului joc si din tinerete. Treptat, Comisarul intalneste numeroase alte figuri familiare – atat inamici, cat si prieteni. Pare chiar ca toata lumea interlopa a Bucurestiul anilor 1940 s-a mutat in acest oras. Amintirile il bantuie pe Moldovan, care incepe sa desluseasca itele unei vechi intamplari in care mai fusesera implicati Goldberg, Cristian Vasile si iubita acestuia, Zarada (Ileana Lazariuc). Folosindu-se de fler si de doua ajutoare de nadejde (Limba, vechea lui cunsotinta, interpretat de Jean Constantin si un sofer de taxi, interpretat de Cristi Iacob), Comisarul dejoaca planurile inamicilor si il "usureaza” pe Goldberg de un milion de dolari. Totusi, nu reuseste sa il salveze pe Cristian Vasile, care, in runda finala a jocului isi dovedeste loialitatea neconditionata. In final, Comisarul descopera ca omul care conducea jocul din umbra era nimeni altul decat colonelul rus ce ii facuse viata amara in puscarie si decide sa il infrunte inca o data.

Supravietuitorul (2008) film online subtitrat in limba romana

Dupa razboi, Comisarul Moldovan (Sergiu Nicolaescu/Petr Falc) a facut ani grei de puscarie politica. Distractia comandantului inchisorii, un colonel sovietic (Ion Dichiseanu), era sa il oblige sa joace ruleta ruseasca. Numai norocul incredibil si spiritul de supravietuitor l-au facut pe Moldovan sa apuce ziua gratierii. Iesit din puscarie, fostul comisar intra intr-un circuit international de jocuri de ruleta ruseasca organizate clandestin pentru o elita amatoare de spectacole extreme. La sfarsitul anilor ‘70 soarta il aduce intr-un oras din centrul Europei, unde diabolicul Goldberg (Vladimir Gaitan/Cristian Motiu), o veche cunostinta din tinerete, patroneaza o varianta "imbunatatita” a acestui joc: ....
| Actiune Supravietuitorul (2008) online subtitrat | Supravietuitorul (2008) online subtitrat | Actiune Supravietuitorul (2008) | Supravietuitorul (2008) online subtitrat in romana | film Supravietuitorul (2008) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Supravietuitorul (2008)

Acum Supravietuitorul (2008) Online subtitrat Romana

Vezi Supravietuitorul (2008) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Supravietuitorul (2008) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Supravietuitorul (2008) youtube, vizionati Supravietuitorul (2008) online Romana - vezi in direct Supravietuitorul (2008) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Supravietuitorul (2008) youtube. Ti-a placut Supravietuitorul (2008) ? atunci lasa un comentariu la Supravietuitorul (2008) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Supravietuitorul (2008) online HD in premiera, Supravietuitorul (2008) online titrat Romana, Supravietuitorul (2008) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Supravietuitorul (2008) online tradus in romana tradus, Supravietuitorul (2008) free, download Supravietuitorul (2008) mega download gratis, descarca torrent Supravietuitorul (2008) torrent subtitrare pentru Supravietuitorul (2008)

Download Supravietuitorul (2008) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Supravietuitorul (2008) download
Adauga un comentariu: 0
avatar