menu
person

The Brest Fortress (2010) gRjhgTqOuU4
[ · Captură ecran ]2015-04-08, 11:18 PM

Filmul prezinta apărarea eroică a Cetăţii Brest care a fost cucerită după primul asalt al fasciştilor germani, pe 22 iunie 1941.
Evenimente din primele zile de apărare sunt descrise cu o precizie documentară.Filmul vorbeste despre trei zone principale de rezistenţă, având în frunte pe comandantul regimentului, Piotr Mihailovici Gavrilov (Аlexander Korshunov), comisarul Efim Moiseevich Fomin (Pavel Derevyanko) şi şeful Avanpostului 9 Frontieră, Andrey Mitrofanovich Kizhevatov (Аndrey Merzlikin).
Toţi eroii sunt legaţi de povestea lui Sashka Akimov (Аlyosha Kopashov). Evenimentele din film sunt văzute prin ochii lui. Prototipul lui Sasha a fost un copil de cincisprezece ani, Petya Klypa, unul dintre cei câţiva apărători din Cetatea Brest, care au supravieţuit.
Filmul nu este doar o poveste de război, relaţiile dintre protagonişti sunt, de asemenea, o parte importantă a filmului.
Ideea principală a filmului este cel mai bine formulată de inscripţia găsită pe peretele uneia dintre cazemate – “mor, dar nu se predau”.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: The Brest Fortress (2010)
Vizualizări: 4871 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.5/11
Total comentarii : 0
avatar