The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) - online subtitrat

The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003)
The Last Samurai - Ultimul Samurai 2003 Film Online Subtitrat In Romana.Cãpitanul Nathan Algren este un om în derivã. Luptele pe care le-a purtat odatã par acum distante si frivole. Odatã si-a pus viata în pericol pentru onoare si pentru tarã - la Antietam (Maryland) si Gettysburg (Virginia) - dar în anii care au urmat Rãzboiului Civil, lumea s-a schimbat
Cãpitanul Nathan Algren este un om în derivã. Luptele pe care le-a purtat odatã par acum distante si frivole. Odatã si-a pus viata în pericol pentru onoare si pentru tarã - la Antietam (Maryland) si Gettysburg (Virginia) - dar în anii care au urmat Rãzboiului Civil, lumea s-a schimbat.
Pragmatismul a înlocuit curajul, propriul interes a luat locul sacrificiului si onoarea nu poate fi gãsitã nicãieri - în special în zona de apus, unde rolul sãu în Campaniile Indiene s-a încheiat cu deziluzie si durere.

Undeva în câmpiile neiertãtoare de lângã bancurile Râului Washita, Algren si-a pierdut sufletul.

Mai departe cu un univers, un alt soldat îsi cautã drumul într-o viatã care se va distruge imediat. El este Katsumoto, ultimul conducãtor al unei strãvechi semintii de rãzboinici, veneratii Samurai. În perioada în care ideile moderne s-au impus în vestul Americii, încoltindu-i si condamnându-i pe Nativii Americani, acestea au pus stãpânire si pe Japonia traditionalã. Liniile telegrafului si cãile ferate care au adus progresul amenintã acum aceste valori si codurile prin care Samuraii au trãit si au murit timp de secole.

Dar Katsumoto nu va pleca fãrã sã lupte.
Drumurile acestor doi luptãtori se întâlnesc atunci când tânãrul Împãrat al Japoniei, atras de interesele americane care doresc cu înfocare piata japonezã în curs de dezvoltare, îl angajeazã pe Algren sã antreneze prima armatã modernã, încorporatã, a Japoniei.. Dar, întrucât sfãtuitorii Împãratului încearcã sã elimine Samuraii în încercarea de a se pregãti pentru un guvern mai apropiat de vest si cu intentii comerciale, Algren este impresionat si influentat pe neasteptate de întâlnirile lui cu Samuraii.

Aruncat acum într-un teritoriu aspru si neprietenos, cu viata, si probabil si mai important cu sufletul în cumpãnã, tulburatul soldatul american se gãseste în centrul unei lupte epice si violente dintre douã perioade si douã lumi, doar cu simtul onoarei care îl ghideazã.

Vizioneaza online filmul The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) subtitrat in limba romana

Film Online Server 1

Film Online Server 2 PARTEA I

Film Online Server 2 PARTEA II

The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) film online subtitrat in limba romana

Cãpitanul Nathan Algren este un om în derivã. Luptele pe care le-a purtat odatã par acum distante si frivole. Odatã si-a pus viata în pericol pentru onoare si pentru tarã - la Antietam (Maryland) si Gettysburg (Virginia) - dar în anii care au urmat Rãzboiului Civil, lumea s-a schimbat.

Pragmatismul a înlocuit curajul, propriul interes a luat locul sacrificiului si onoarea nu poate fi gãsitã nicãieri - în special în zona de apus, unde rolul sãu în Campaniile Indiene s-a încheiat cu deziluzie si durere...
| Actiune The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) online subtitrat | The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) online subtitrat | Actiune The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) | The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) online subtitrat in romana | film The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003)

Acum The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) Online subtitrat Romana

Vezi The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) youtube, vizionati The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) online Romana - vezi in direct The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) youtube. Ti-a placut The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) ? atunci lasa un comentariu la The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) online HD in premiera, The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) online titrat Romana, The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) online tradus in romana tradus, The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) free, download The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) mega download gratis, descarca torrent The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) torrent subtitrare pentru The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003)

Download The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) download
Adauga un comentariu: 0
avatar