menu
person

The Revenant 2015 QRfj1VCg16Y
[ · Captură ecran ]2016-01-06, 7:50 PM

Urmăreşte online filmul The Revenant 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1

The Revenant 2015, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1823, un grup de vânători militari se aventurează în adâncul unei păduri sub conducerea Căpitanului lor. Din cauza ostilităţii foarte mari cu Indienii Pawnee rezultă un atac surpriză şi prindere într-o ambuscadă a grupului de vânători. Doar câţiva dintre ei reuşesc să scape cu greu din acest atac sălbatic, printre ei numărându-se şi Căpitanul care ştie că atacul indienilor nu este sfârşit şi vor fi urmăriţi în continuare până ce vor fi ucişi la rândul lor.

Grupul este încetinit şi mai tare în momentul în care Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), unul dintre vânătorii cu experienţă din grup, dă peste nişte urşi sălbatici atunci când se separă de grupul supravieţuitor. El este atacat şi rănit aproape mortal de o ursoaică grizzly care crede că Glass îi pune în pericol puii. Cu toate că reuşeşte într-un final să împuşte mortal ursoaica, Glass este extrem de grav rănit la rândul său şi are nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Căpitanul hotărăşte să detaşeze trei bărbaţi din grup care să-l escorteze pe rănitul Glass pentru a primi îngrijirile necesare, iar Fitzgerald şi doi asistenţi de-ai lui sunt însărcinaţi cu această misiune. Unul dintre asistenţi este chiar baiatul lui Glass şi alături de celălalt asistent el îl poartă pe acesta pe o sanie improvizată. De îndată ce sunt separaţi de celălalt grup, Fitzgerald hotărăşte că şansele sale de supravieţuire sunt mai mari dacă l-ar lăsa pe Glass să moară. Rămas singur să înfrunte elementele năpraznice şi suferind de răni cumplite, Glass este mânat de sentimentul de răzbunare şi face totul pentru supravieţuire.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Leonardo DiCaprio, Will Poulter, The Revenant, The Revenant film online, Tom Hardy, The Revenant online subtitrat
Vizualizări: 3650 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.4/11
Total comentarii : 1
avatar
1
Nu merge nici-un film sad
avatar