The Transporter - online subtitrat

The Transporter
  • Categorie: Actiune
  • Anul: 2000-2005
  • Vizualizari: 6515

The Transporter (Curierul) 2002, film online DVDRip, subtitrat în Română

Frank Martin (Jason Statham) este un şofer foarte talentat cunoscut doar sub numele de „Curierul”. El va transporta absolut orice, nu va pune nicio întrebare, întotdeauna livrează pachetul la timp şi este recunoscut drept cel mai bun din meseria lui. Frank urmează cu stricteţe trei reguli importante atunci când face o livrare: 1. „Nu schimba niciodată înţelegerea.” 2. „Nu oferi nume.” 3. „Nu deschide niciodată pachetul.” Frank a fost angajat să transporte nişte hoţi de la un jaf asupra unei bănci. După ce îi duce la destinaţia iniţială, aceştia îi oferă bani în plus pentru a continua drumul şi a-i duce mai departe în afara oraşului. El refuză această nouă propunere şi pleacă, lăsându-i să se descurce singuri.

Frank se întoarce la vila sa, iar Inspectorul de poliţie Tarconi (François Berléand) îşi face apariţia pentru a-l interoga în legătură cu jaful. Totuşi, Tarconi nu are suficiente dovezi care să-l incrimineze pe Frank şi să-l lege de acest jaf aşa că pleacă destul de repede. Frank este angajat apoi să livreze un pachet unui gangster american pe nume Bettencourt (Matt Schulze). În timp ce îşi repara pana de cauciuc de la maşină pe drumul spre Franţa, el observă că se mişcă ceva în pachet. În ciuda regulilor sale stricte pe care le-a respectat întotdeauna, el deschide pachetul şi găseşte o femeie legată, cu căluş în gură.

După câteva peripeţii, Frank livrează pachetul aşa cum a promis. Bettencourt îi cere lui Frank să transporte o servietă, iar acesta acceptă. Când se opreşte la o benzinărie pentru a se odihni după drumul lung, în servieta respectivă se dovedeşte a fi o bombă care-i distruge maşina. Furios, Frank se întoarce la Bettencourt pentru a se răzbuna şi după ce îşi face treaba, el fură o maşină pentru a scăpa de acolo, însă „pachetul” se află pe bancheta din spate, legată fedeleş.

The Transporter film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul The Transporter 2002 (Curierul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


| Actiune The Transporter online subtitrat | The Transporter online subtitrat | Actiune The Transporter | The Transporter online subtitrat in romana | film The Transporter online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: The Transporter

Acum The Transporter Online subtitrat Romana

Vezi The Transporter in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online The Transporter filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer The Transporter youtube, vizionati The Transporter online Romana - vezi in direct The Transporter dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play The Transporter youtube. Ti-a placut The Transporter ? atunci lasa un comentariu la The Transporter - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti The Transporter online HD in premiera, The Transporter online titrat Romana, The Transporter la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, The Transporter online tradus in romana tradus, The Transporter free, download The Transporter mega download gratis, descarca torrent The Transporter torrent subtitrare pentru The Transporter

Download The Transporter subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari The Transporter download
Adauga un comentariu: 0
avatar