menu
person

Warrior (2011) kY7HcUACs58
[ · Captură ecran ]2016-01-06, 4:27 PM

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Warrior 2011 (Războinicul), film online subtitrat în Română

Puşcaşul Marin Tommy Riordan îşi vizitează vizitează tatăl alcoolic şi abuziv care acum se recuperează după o cură de dezalcoolizare şi a devenit un creştin convins. Tommy se înfurie când îl vede aşa pacifist pe tatăl său şi îi aminteşte cu fiecare ocazie de trecutul nu foarte îndepărtat când era doar un beţiv abuziv şi nu-l crede că s-a schimbat cu adevărat. A doua zi, Tommy intră într-o sală unde îl învinge pe luptătorul profesionist Pete „Mad Dog” Grimes în mai puţin de 30 de secunde, iar această luptă a fost filmată cu telefonul şi postată pe internet, devenind virală.

Tommy află mai târziu despre un turneu de arte marţiale mixte numit Sparta, unde câştigătorul ia totul: 5.000.000 $. Pentru a face rost de bani să ajute familia prietenului său decedat la datorie, Tommy îi cere tatălui său, fost antrenor de box, să-l antreneze, dar cu condiţia ca acesta să nu încerce să repare relaţia dintre ei.

Între timp, fratele cel mare al lui Tommy, Brendan Conlon, profesor de educaţie fizică şi fost luptător UFC, se confruntă cu mari dificultăţi financiare şi este forţat să revină la vechea sa meserie, cea de luptător, chiar dacă acest lucru impune anumite riscuri. Zvonurile despre revenirea lui Brendan în ring se răspândeşte printre studenţii săi, iar directorul şcolii respective îl suspendă fără plată pentru că nu este de acord ca un profesor să participe la astfel de evenimente periculoase.

Rămas fără nicio altă alternativă, Brendan se duce la un vechi prieten, Frank Campana, pentru a se antrena la sala lui şi a-l ruga să-i facă rost de lupte. După ce luptătorul pe care Frank dorea să-l introducă în turneul Sparta se accidentează, Brandan insistă să-l bage pe el în turneu şi până la urmă Frank cedează insistenţelor şi îl bagă pe el drept înlocuitor. După ce ajunge la turneu, Brendan descoperă că şi fratele lui, Tommy, este înscris. Relaţia dintre cei doi fraţi este una foarte rece, mai ales din perspectiva fratelui mai mic, iar această ură face ca turneul să capete conotaţii cu totul şi cu totul diferite, iar „războiul” dintre cei doi fraţi va fi cap de afiş.

Urmăreşte online filmul Warrior (Războinicul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Warrior (2011) online, Warrior (2011) online subtitrat, Warrior (2011)
Vizualizări: 4026 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.2/10
Total comentarii : 0
avatar