Garfield the Movie - online subtitrat

Garfield the Movie
  • Categorie: Animatie
  • Regia: Peter Hewitt
  • Anul: 2000-2005
  • Vizualizari: 7663

Titlu Original: GarfieLd
Anu: 2004
Duratia: 85 min.
Descriere: CEL MAI LENES MOTAN DIN LUME NU SE RIDICA DIN FOTOLIU PENTRU FLEACURI!

Motanul Garfield (voce Bill Murray) duce o viatã cât se poate de dulce. Lãfãindu-se în fotoliul sãu din fata televizorului, delectându-se cu mâncarea sa preferatã, lasagna si proferând insulte la adresa stãpânului sãu, Jon (interpretat de Breckin Meyer), Garfield se simte stãpânul Universului.

Cu ocazia unei vizite de control la veterinar, frumoasa Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt), aceasta îi încredinteazã lui Jon, spre îngrijire, o biatã creaturã orfanã, a cãrei distractie preferatã este accea de a alerga dupã propria coadã - un câine pe nume Odie.

Viata linistitã a lui Garfield este datã astfel peste cap. Solutia lui Garfield este una singurã: „Afarã, câine nenorocit !”. Când Odie este rãpit de un nemilos dresor de câini pe nume Happy Chapman (interpretat de Stephen Tobolowsky), Garfield se simte responsabil pentru soarta câinelui. Cu o energie si un curaj neobisnuite pentru el, Garfield renuntã la viata sa linistitã si intrã în actiune, cu o singurã idee în minte: sã-l salveze pe Odie.

Sinopsis Garfield: The Movie (2004)

Motanul Garfield (voce Bill Murray) duce o viaţă cât se poate de dulce. Lăfăindu-se în fotoliul său din faţa televizorului, delectându-se cu mâncarea sa preferată, lasagna şi proferând insulte la adresa stăpânului său, Jon (interpretat de Breckin Meyer), Garfield se simte stăpânul Universului. Cu ocazia unei vizite de control la veterinar, frumoasa Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt), aceasta îi încredinţează lui Jon, spre îngrijire, o biată creatură orfană, a cărei distracţie preferată este aceea de a alerga după propria coadă - un câine pe nume Odie. Viaţa liniştită a lui Garfield este dată astfel peste cap. Soluţia lui Garfield este una singură: „Afară, câine nenorocit !”. Când Odie este răpit de un nemilos dresor de câini pe nume Happy Chapman (interpretat de Stephen Tobolowsky), Garfield se simte responsabil pentru soarta câinelui. Cu o energie şi un curaj neobişnuite pentru el, Garfield renunţă la viaţa sa liniştită şi intră în acţiune, cu o singură idee în minte: să-l salveze pe Odie.

Garfield the Movie film online subtitrat in limba romana

Vezi Garfield: The Movie (2004) online subtitrat

Vizioneaza trailer film online Garfield the Movie

| Animatie Garfield the Movie online subtitrat | Garfield the Movie online subtitrat | Animatie Garfield the Movie | Garfield the Movie online subtitrat in romana | film Garfield the Movie online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Garfield the Movie

Acum Garfield the Movie Online subtitrat Romana

Vezi Garfield the Movie in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Garfield the Movie filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Garfield the Movie youtube, vizionati Garfield the Movie online Romana - vezi in direct Garfield the Movie dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Garfield the Movie youtube. Ti-a placut Garfield the Movie ? atunci lasa un comentariu la Garfield the Movie - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Garfield the Movie online HD in premiera, Garfield the Movie online titrat Romana, Garfield the Movie la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Garfield the Movie online tradus in romana tradus, Garfield the Movie free, download Garfield the Movie mega download gratis, descarca torrent Garfield the Movie torrent subtitrare pentru Garfield the Movie

Download Garfield the Movie subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Garfield the Movie download
Adauga un comentariu: 0
avatar