menu
person

Garfield the Movie 6_5QkJsNCho
[ · Captură ecran ]2015-11-04, 0:36 AM

Vezi Garfield: The Movie (2004) online subtitrat


Titlu Original: GarfieLd
Anu: 2004
Duratia: 85 min.
Descriere: CEL MAI LENES MOTAN DIN LUME NU SE RIDICA DIN FOTOLIU PENTRU FLEACURI!

Motanul Garfield (voce Bill Murray) duce o viatã cât se poate de dulce. Lãfãindu-se în fotoliul sãu din fata televizorului, delectându-se cu mâncarea sa preferatã, lasagna si proferând insulte la adresa stãpânului sãu, Jon (interpretat de Breckin Meyer), Garfield se simte stãpânul Universului.

Cu ocazia unei vizite de control la veterinar, frumoasa Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt), aceasta îi încredinteazã lui Jon, spre îngrijire, o biatã creaturã orfanã, a cãrei distractie preferatã este accea de a alerga dupã propria coadã - un câine pe nume Odie.

Viata linistitã a lui Garfield este datã astfel peste cap. Solutia lui Garfield este una singurã: „Afarã, câine nenorocit !”. Când Odie este rãpit de un nemilos dresor de câini pe nume Happy Chapman (interpretat de Stephen Tobolowsky), Garfield se simte responsabil pentru soarta câinelui. Cu o energie si un curaj neobisnuite pentru el, Garfield renuntã la viata sa linistitã si intrã în actiune, cu o singurã idee în minte: sã-l salveze pe Odie.

Sinopsis Garfield: The Movie (2004)

Motanul Garfield (voce Bill Murray) duce o viaţă cât se poate de dulce. Lăfăindu-se în fotoliul său din faţa televizorului, delectându-se cu mâncarea sa preferată, lasagna şi proferând insulte la adresa stăpânului său, Jon (interpretat de Breckin Meyer), Garfield se simte stăpânul Universului. Cu ocazia unei vizite de control la veterinar, frumoasa Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt), aceasta îi încredinţează lui Jon, spre îngrijire, o biată creatură orfană, a cărei distracţie preferată este aceea de a alerga după propria coadă - un câine pe nume Odie. Viaţa liniştită a lui Garfield este dată astfel peste cap. Soluţia lui Garfield este una singură: „Afară, câine nenorocit !”. Când Odie este răpit de un nemilos dresor de câini pe nume Happy Chapman (interpretat de Stephen Tobolowsky), Garfield se simte responsabil pentru soarta câinelui. Cu o energie şi un curaj neobişnuite pentru el, Garfield renunţă la viaţa sa liniştită şi intră în acţiune, cu o singură idee în minte: să-l salveze pe Odie.

Categorie: Animatie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Garfield The Movie
Vizualizări: 8597 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
avatar