The Simpsons Movie - online subtitrat

The Simpsons Movie


După 18 sezoane, 400 de episoade şi numeroase premii (printre care Premiul Peabody, 23 de premii Emmy şi titlul de "cel mai bun serial al secolului XX" acordat de Time), The Simpsons ajunge pe marele ecran.

De data aceasta, Homer trebuie să salveze omenirea de o catastrofă pe care el însuşi a provocat-o. Este vorba despre noul animal de companie al lui Homer - un porc - şi depozitul de deşeuri radioactive din Springfield, o combinaţie care declanşează o calamitate un dezastru fără precedent în istoria oraşului. Ca urmare, Marge este furioasă pe prostia momumentală a lui Homer şi o bandă de indivizi dornici de răzbunare atacă casa familiei Simpson.

Locuitorii oraşului Springfield au toate motivele să-l urască pe Homer. De asemenea, catastrofa provocată de Homer atrage atenţia preşedintelui SUA Arnold Schwarzenegger şi a şefului Agenţiei de Protecţie a Mediului, Russ Cargill, care elaborează un plan de acţiune. În timp ce soarta oraşului şi a întregii lumi atârnă în balanţă, Homer trece printr-o fază de pocăinţă, cerându-şi iertare de la Marge, încercând să-şi reunească familia despărţită după ce fugise de atacatori şi să-şi salveze oraşul.

The Simpsons Movie film online subtitrat in limba romana

După 18 sezoane, 400 de episoade şi numeroase premii (printre care Premiul Peabody, 23 de premii Emmy şi titlul de "cel mai bun serial al secolului XX" acordat de Time), The Simpsons ajunge pe marele ecran. De data aceasta, Homer trebuie să salveze omenirea de o catastrofă pe care el însuşi a provocat-o. Este vorba despre noul animal de companie al lui Homer - un porc - şi depozitul de deşeuri radioactive din Springfield, o combinaţie care declanşează o calamitate un dezastru fără precedent în istoria oraşului. Ca urmare, Marge este furioasă pe prostia momumentală a lui Homer şi o bandă de indivizi dornici de răzbunare atacă casa familiei Simpson.
| Animatie The Simpsons Movie online subtitrat | The Simpsons Movie online subtitrat | Animatie The Simpsons Movie | The Simpsons Movie online subtitrat in romana | film The Simpsons Movie online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: The Simpsons Movie

Acum The Simpsons Movie Online subtitrat Romana

Vezi The Simpsons Movie in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online The Simpsons Movie filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer The Simpsons Movie youtube, vizionati The Simpsons Movie online Romana - vezi in direct The Simpsons Movie dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play The Simpsons Movie youtube. Ti-a placut The Simpsons Movie ? atunci lasa un comentariu la The Simpsons Movie - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti The Simpsons Movie online HD in premiera, The Simpsons Movie online titrat Romana, The Simpsons Movie la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, The Simpsons Movie online tradus in romana tradus, The Simpsons Movie free, download The Simpsons Movie mega download gratis, descarca torrent The Simpsons Movie torrent subtitrare pentru The Simpsons Movie

Download The Simpsons Movie subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari The Simpsons Movie download
Adauga un comentariu: 0
avatar