Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) - online subtitrat

Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010)
Analysis.uCoz.Com va recomanda Alice in Wonderland online gratis. In varsta de 19 ani, Alice, aflandu-se la o petrecere, ea afla ca urmeaza sa fie ceruta in casatorie de un barbat bogat. Aceasta fuge si prin vizuina Iepurelui Alb, intra direct in Tara Minunilor. Iepurele s-a intors dupa Alice, pentru ca ea este singura care il poate opri pe Jabberwock, un monstru are o pazeste pe regina. Oare va reusi Alice sa salveze Tara Minunilor, un loc unde a mai fost cand era copil, dar de care nu-si mai aduce aminte.

Alice in Wonderland 2010 (Alice în Ţara Minunilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

Tulburată de un vis ciudat care se tot repetă şi îndurerată după moartea tatălui ei, Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska) în vârstă de 19 ani merge la o petrecere în grădină ce are loc la vila Lordului Ascot (Tim Piggott-Smith) şi este pusă în faţa unei cereri în căsătorie nedorite şi a aşteptărilor agasante din partea societăţii în care trăieşte. Nesigură ce răspuns să ofere, şi devenind tot mai confuză, ea fuge în urmărirea unui iepure cu vestă albastră şi cade accidental într-o vizuină de iepure imensă. Ea este transportată într-o lume numită Underland, unde este întâmpinată de White Rabbit (Michael Sheen), Dormouse (Barbara Windsor), Dodo (Michael Gough) şi Tweedledum şi Tweedledee (Matt Lucas într-un dublu rol).

Ei se ceartă în privinţa identităţii sale de „Alice cea adevărată”, despre care există o profeţie cum că va pune lucrurile în ordine în lumea lor. Grupul este apoi prins într-o ambuscadă, iar White Rabbit şi pasărea Dodo sunt răpiţi. Alice, Tweedledum şi Tweedledee reuşesc să scape şi fug în pădure, însă până la urmă cei doi sunt capturaţi şi ei de pasărea Reginei Roşii (Red Queen). Valetul o informează pe Regina Roşie (Helena Bonham Carter) că Alice s-a întors şi îi ameninţă domnia, iar apoi soldaţii primesc ordinul de-a o găsi de îndată pe Alice.

Între timp, rătăcita Alice întâlneşte pe Cheshire Cat (Stephen Fry) care o conduce către March Hare (Paul Whitehouse) şi Hatter (Johnny Depp). În drum spre castelul Reginei Albe, Hatter îi povesteşte despre domnia plină de teroare a Reginei Roşii şi apoi susţine că Alice nu mai este precum era cândva. Hatter o ajută pe Alice să evite a fi capturată, însă cu preţul capturării lui. Mai târziu, Alice este găsită de Bayard care doreşte s-o ducă la castelul Reginei Albe (Anne Hathaway), dar Alice refuză şi insistă să meargă după Hatter pentru a-l salva.

Sinopsis Alice in Wonderland (2010)

Alice în Ţara Minunilor - Alice are 19 ani şi se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge şi, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Ţara Minunilor, un loc pe care ştie că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-şi mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb spune că s-a întors după Alice pentru că ea este singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inimă-roşie. Va reuşi Alice să salveze Ţara Minunilor şi să se întoarcă în lumea reală?

Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul Alice in Wonderland 2010 (Alice în Ţara Minunilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

SERVER 2

SERVER 3


Vizioneaza trailer film online Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010)

| Aventura Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) online subtitrat | Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) online subtitrat | Aventura Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) | Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) online subtitrat in romana | film Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010)

Acum Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) Online subtitrat Romana

Vezi Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) youtube, vizionati Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) online Romana - vezi in direct Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) youtube. Ti-a placut Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) ? atunci lasa un comentariu la Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) online HD in premiera, Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) online titrat Romana, Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) online tradus in romana tradus, Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) free, download Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) mega download gratis, descarca torrent Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) torrent subtitrare pentru Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010)

Download Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) download
Adauga un comentariu: 0
avatar