menu
person

Alice in Tara Minunilor - Alice in Wonderland (2010) 9POCgSRVvf0
[ · Captură ecran ]2015-11-25, 6:50 PM

Urmăreşte online filmul Alice in Wonderland 2010 (Alice în Ţara Minunilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

SERVER 2

SERVER 3


Analysis.uCoz.Com va recomanda Alice in Wonderland online gratis. In varsta de 19 ani, Alice, aflandu-se la o petrecere, ea afla ca urmeaza sa fie ceruta in casatorie de un barbat bogat. Aceasta fuge si prin vizuina Iepurelui Alb, intra direct in Tara Minunilor. Iepurele s-a intors dupa Alice, pentru ca ea este singura care il poate opri pe Jabberwock, un monstru are o pazeste pe regina. Oare va reusi Alice sa salveze Tara Minunilor, un loc unde a mai fost cand era copil, dar de care nu-si mai aduce aminte.

Alice in Wonderland 2010 (Alice în Ţara Minunilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

Tulburată de un vis ciudat care se tot repetă şi îndurerată după moartea tatălui ei, Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska) în vârstă de 19 ani merge la o petrecere în grădină ce are loc la vila Lordului Ascot (Tim Piggott-Smith) şi este pusă în faţa unei cereri în căsătorie nedorite şi a aşteptărilor agasante din partea societăţii în care trăieşte. Nesigură ce răspuns să ofere, şi devenind tot mai confuză, ea fuge în urmărirea unui iepure cu vestă albastră şi cade accidental într-o vizuină de iepure imensă. Ea este transportată într-o lume numită Underland, unde este întâmpinată de White Rabbit (Michael Sheen), Dormouse (Barbara Windsor), Dodo (Michael Gough) şi Tweedledum şi Tweedledee (Matt Lucas într-un dublu rol).

Ei se ceartă în privinţa identităţii sale de „Alice cea adevărată”, despre care există o profeţie cum că va pune lucrurile în ordine în lumea lor. Grupul este apoi prins într-o ambuscadă, iar White Rabbit şi pasărea Dodo sunt răpiţi. Alice, Tweedledum şi Tweedledee reuşesc să scape şi fug în pădure, însă până la urmă cei doi sunt capturaţi şi ei de pasărea Reginei Roşii (Red Queen). Valetul o informează pe Regina Roşie (Helena Bonham Carter) că Alice s-a întors şi îi ameninţă domnia, iar apoi soldaţii primesc ordinul de-a o găsi de îndată pe Alice.

Între timp, rătăcita Alice întâlneşte pe Cheshire Cat (Stephen Fry) care o conduce către March Hare (Paul Whitehouse) şi Hatter (Johnny Depp). În drum spre castelul Reginei Albe, Hatter îi povesteşte despre domnia plină de teroare a Reginei Roşii şi apoi susţine că Alice nu mai este precum era cândva. Hatter o ajută pe Alice să evite a fi capturată, însă cu preţul capturării lui. Mai târziu, Alice este găsită de Bayard care doreşte s-o ducă la castelul Reginei Albe (Anne Hathaway), dar Alice refuză şi insistă să meargă după Hatter pentru a-l salva.

Sinopsis Alice in Wonderland (2010)

Alice în Ţara Minunilor - Alice are 19 ani şi se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge şi, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Ţara Minunilor, un loc pe care ştie că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-şi mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb spune că s-a întors după Alice pentru că ea este singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inimă-roşie. Va reuşi Alice să salveze Ţara Minunilor şi să se întoarcă în lumea reală?

Categorie: Aventura | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Alice In Wonderland (2010), Alice in Tara Minunilor
Vizualizări: 4009 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
avatar