From Time to Time (2009) - online subtitrat

From Time to Time (2009)
"From time to time" este un film in care fantasticul e la el acasa. Actiunea se desfasoara in doua perioade de timp total diferite, povestea avandu-l in centrul atentiei pe Tolly. Acesta este un mic baietel venit sa locuiasca cu bunica sa, Linet, cat mama sa e plecata sa afle vesti despre tatal lui, disparut pe front. Tolly sufera mult dupa disparitia tatalui, insa in timpul petrecut la bunica sa descopera ca are un dar ascuns si anume acela de a putea trece dintr-o perioada de timp in alta. Astfel el afla despre povestea unei comori disparute pe proprietatea bunicii lui, care ar putea salva casa din a fi vanduta. Totul incepe cu aparitia lui Susan, o fantoma, care a locuit acolo cu foarte multi ani in urma. Curios de ceea ce a vazut doreste sa afle mai multe despre istoria familiei si astfel descopera de la Linet o poveste interesanta despre trecutul familiei. Caxton, un fost angajat a ascuns o intreaga comoara care nu a mai fost descoperita. Caxton a fost un servitor care lucra pentru Capitanul Oldknow si sotia acestuia, Maria. Dorind sa ajunga cat mai sus in cariera, Caxton i-a dat niste sfaturi proaste lui Sefton, fiul cel mai mare al capitanului si astfel a fost concediat. Inainte de a pleca Caxton a ascuns o comoara formata din bijuteriile furate de la Maria. Atras de aceasta aventura, dar si de tot mai desele sale incursiuni in trecut, Tolly doreste sa descopere ascunzatoarea secreta a comorii. Pentru a putea rezolva misterul apeleaza si la Susan si la ajutorul acesteia.

From Time to Time (2009) film online subtitrat in limba romana

"From time to time" este un film in care fantasticul e la el acasa. Actiunea se desfasoara in doua perioade de timp total diferite, povestea avandu-l in centrul atentiei pe Tolly.
| Aventura From Time to Time (2009) online subtitrat | From Time to Time (2009) online subtitrat | Aventura From Time to Time (2009) | From Time to Time (2009) online subtitrat in romana | film From Time to Time (2009) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: From Time to Time (2009)

Acum From Time to Time (2009) Online subtitrat Romana

Vezi From Time to Time (2009) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online From Time to Time (2009) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer From Time to Time (2009) youtube, vizionati From Time to Time (2009) online Romana - vezi in direct From Time to Time (2009) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play From Time to Time (2009) youtube. Ti-a placut From Time to Time (2009) ? atunci lasa un comentariu la From Time to Time (2009) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti From Time to Time (2009) online HD in premiera, From Time to Time (2009) online titrat Romana, From Time to Time (2009) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, From Time to Time (2009) online tradus in romana tradus, From Time to Time (2009) free, download From Time to Time (2009) mega download gratis, descarca torrent From Time to Time (2009) torrent subtitrare pentru From Time to Time (2009)

Download From Time to Time (2009) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari From Time to Time (2009) download
Adauga un comentariu: 0
avatar