menu
person

Honey (2003) r4Fz4l_kba0
[ · Captură ecran ]2015-02-05, 1:05 AM

Urmăreşte online filmul Honey 2003, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Honey Daniels (Jessica Alba), cunoscuta publicului roman din Dark Angel / Ingerul intunecat, serial difuzat la televiziune, a asteptat toata viata ei de adolescenta si tanara sa arate lumii talentul ei la dans si acum tot ceea ce a visat este la un pas distanta.
De ani de zile sufletul si ambitia ei s-au daruit dansului si dorintei de a fi coregraf. Aceasta in pofida faptului ca si cei mai dragi si apropiati nu cred in visul ei si nu o incurajeaza suficient.
Pentru ca nu impartaseste conceptul parintilor sai despre o lume in care trebuie sa alegi ceea ce este mai sigur si intampina rezistenta minima, Honey se muta singura in centrul orasului unde strazile sunt pline de sunete iar ea este in cautare de sunete pe care sa poata dansa...

Honey Daniels (Jessica Alba) este o barmaniţă şi profesoară de dans la centrul comunitar local din New York. Visând să devină dansatoare în videoclipuri, Honey şi rivala ei Katrina (Laurieann Gibson) sunt înregistrate într-o noapte dansând în clubul unde lucrează ea. În aceeaşi noapte, Honey şi prietena ei Gina (Joy Bryant) văd nişte puştani dansând când părăsesc clubul. Doi dintre băieţi se prezintă drept Benny (Lil’ Romeo) şi fratele lui mai mic, Raymond (Zachary Williams). Honey îi invită pe amândoi să participe la cursurile ei de la centrul comunitar şi puştanii devin sursă de inspiraţie pentru noi mişcări de dans ale lui Honey.

Ea atrage curând atenţia unui director muzical pe nume Michael Ellis (David Moscow) care îi oferă postul de dansatoare în noul videoclip al lui Jadakiss. Nemulţumit de coregraful actual, Michael decide s-o lase pe Honey să realizeze coregrafia videoclipului. Coregrafia lui Honey face impresie bună astfel că este promovată şi realizează coregrafii pentru Tweet, Sheek Louch şi Shawn Desman. Chiar dacă a dat lovitura în industria muzicală, Honey se confruntă cu probleme la centrul comunitar. Clădirea este una veche şi stă să se dărâme, iar mama lui Honey conduce acel centru, dar nu este sigură că-l mai poate ţine multă vreme.

Hotărâtă să facă ceva în legătură cu asta, Honey găseşte un depozit vechi de vânzare pe care vrea să-l achiziţioneze şi să-l transforme într-un studio de dans pentru copiii din cartier. Deoarece părinţii lui Honey vor ca ea să predea cursuri de balet, aceştia refuză s-o ajute cu noul studio de dans aşa că face un credit bancar. Între timp, lui Honey îi vine o idee în legătură cu noul videoclip al lui Ginuwine pe care i-o transmite lui Michael şi doreşte să folosească acei copii de la studioul ei de dans. Deşi la început îi surâde ideea, după ce Honey îi refuză avansurile, Michael începe să se răzbune pe ea, iar copiii devin „victime colaterale”.

Categorie: Aventura | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Honey (2003) - Film Online Subtitra
Vizualizări: 8516 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.3/11
Total comentarii : 0
avatar