Stardust Pulbere de stele (2007) - online subtitrat

Stardust Pulbere de stele (2007)

O echipă imbatabilă formată din scriitorul de mare succes Neil Gaiman şi regizorul Matthew Vaughn aduce pe ecranele din toată lumea filmul Stardust / Pulbere de stele, o încântătoare poveste despre o stea căzătoare care nimereşte într-un ţinut fermecat şi care se dovedeşte a nu fi un meteorit obişnuit, ci o tânără foarte frumoasă şi curajoasă. Puterile ei secrete vor fi ţinta unei vânători pornite de nişte vrăjitoare, de nişte pirati, dar şi de nişte feţe împărăteşti. Toţi vor un singur lucru: inima fetei.
Rezultatul este un basm antrenant şi plin de umor în care se amestecă şi se potrivesc toate marile teme şi elementele spectaculoase care pot încânta spectatorii de toate varstele. Pulbere de stele începe în adormita Anglie, într-un sat numit Wall, denumit aşa datorită zidului pe care îl are şi care ţine separaţi locuitorii satului de o lume supranaturală dintr-un univers paralel care se află de partea cealaltă a zidului.
Aici trăieşte tânărul Tristan Thorne (Charlie Cox) care, îndrăgostit de frumoasa satului, interpretată de Sienna Miller, îi face acesteia o promisiune înflăcărată şi inconştientă că îi va aduce o stea căzătoare. Pentru asta Tristan va trebui să treacă zidul interzis şi să pătrundă în interiorul ţinutului magic şi să dea piept cu magia, legenda şi lupta.
În ţinutul acesta denumit Stormhold, Tristan descoperă că steaua căzătoare nu este ceea ce se aşteapta el să fie ci o fată plină de viaţă care însă este rănită în căderea ei cosmică. Ea este într-un real pericol deoarece despre ea ştiu deja şi o vânează fiii regelui (Peter O’Toole) care pot obţine tronul numai cu ajutorul ei, dar şi o vrăjitoare foarte pricepută şi ambiţioasă care poate căpăta tinereţea înapoi şi pentru totdeauna dacă reuşeşte să pună mâna pe stea.
Tristan este hotărât să-şi ţină cuvântul şi să ducă steaua iubitei lui, dar drumul îi va fi îngreunat într-una de întâlniri şi aventuri neaşteptate cu un căpitan al piraţilor (Robert De Niro), cu un vânzător fără principii şi suflet (Ricky Gervais); şi astea nu sunt toate pericolele pe care le are de înfruntat tânărul.
Dar dacă poate supravieţui acestor piedici datorită calităţilor sale şi datorită puterii pe care noua dragoste i-o dă, Tristan va descoperi în această călătorie care este identitatea lui adevărată şi care îi este destinul.

Stardust Pulbere de stele (2007) film online subtitrat in limba romanaServer 2

Vizioneaza trailer film online Stardust Pulbere de stele (2007)

| Aventura Stardust Pulbere de stele (2007) online subtitrat | Stardust Pulbere de stele (2007) online subtitrat | Aventura Stardust Pulbere de stele (2007) | Stardust Pulbere de stele (2007) online subtitrat in romana | film Stardust Pulbere de stele (2007) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Stardust Pulbere de stele (2007)

Acum Stardust Pulbere de stele (2007) Online subtitrat Romana

Vezi Stardust Pulbere de stele (2007) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Stardust Pulbere de stele (2007) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Stardust Pulbere de stele (2007) youtube, vizionati Stardust Pulbere de stele (2007) online Romana - vezi in direct Stardust Pulbere de stele (2007) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Stardust Pulbere de stele (2007) youtube. Ti-a placut Stardust Pulbere de stele (2007) ? atunci lasa un comentariu la Stardust Pulbere de stele (2007) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Stardust Pulbere de stele (2007) online HD in premiera, Stardust Pulbere de stele (2007) online titrat Romana, Stardust Pulbere de stele (2007) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Stardust Pulbere de stele (2007) online tradus in romana tradus, Stardust Pulbere de stele (2007) free, download Stardust Pulbere de stele (2007) mega download gratis, descarca torrent Stardust Pulbere de stele (2007) torrent subtitrare pentru Stardust Pulbere de stele (2007)

Download Stardust Pulbere de stele (2007) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Stardust Pulbere de stele (2007) download
Adauga un comentariu: 0
avatar