Winnetou – 2. Teil (1964) - online subtitrat

Winnetou – 2. Teil (1964)
Preerie, tinuturi salbatice, paduri intinse care la un loc asigura pacea prin existenta vanatului triburilor de indieni. O data cu venirea europenilor insa, problemele si motivele de cearta dintre indieni sporesc in intensitate si diversitate. Apar bandele de raufacatori si bogatii vestului cu intentii nu tocmai bune si interese din ce in ce mai mari pentru insusirea unor terenuri foarte importante pentru indieni (existenta celor necesare supravietuirii tribului in special hrana) dar si pentru acestia prin existenta bogatiilor minerale naturale existente dupa care au venit.
Apararea teritoriului tribului fiind sacra pentru indieni da nastere la dispute dintre cele mai crancene, acestia luptand pe viata si pe moarte pentru protejarea lui. Puternicul vanator european Old Shaterhand sprijina actiunile prietenului sau indian. Winnetou, capetenia apasilor, o salveaza din ghearele unui urs pe fiica sefului indienilor assiniboin, Ribanna.
Drept multumire, acesta cruta viata a trei soldati prizonieri, printre ei aflindu-se si locotenentul Robert Merril, fiul comandantului Fortului Niobrara. Pentru a mentine pacea intre albi si rosii, Robert o ia in casatorie pe frumoasa Ribanna. Insa pacea este pusa in pericol de banda lui Bud Forrester, care ataca satul indienilor ponca si un convoi de colonisti, dand vina pe assiniboini. Winnetou si prietenul sau, Old Shatterhand, intervin si, cu ajutorul indienilor, ii anihileaza pe raufacatori.Winnetou – 2. Teil (1964) film online subtitrat in limba romana

Preerie, tinuturi salbatice, paduri intinse care la un loc asigura pacea prin existenta vanatului triburilor de indieni. O data cu venirea europenilor insa, problemele si motivele de cearta dintre indieni sporesc in intensitate si diversitate. Apar bandele de raufacatori si bogatii vestului cu intentii nu tocmai bune si interese din ce in ce mai mari pentru insusirea unor terenuri foarte importante pentru indieni (existenta celor necesare supravietuirii tribului in special hrana) dar si pentru acestia prin existenta bogatiilor minerale naturale existente dupa care au venit. Apararea teritoriului tribului fiind sacra pentru indieni da nastere la dispute dintre cele mai crancene, acestia luptand pe viata si pe moarte pentru protejarea lui. Puternicul vanator european Old Shaterhand sprijina actiunile prietenului sau indian. Winnetou, capetenia apasilor, o salveaza din ghearele unui urs pe fiica sefului indienilor assiniboin, Ribanna. Drept multumire, acesta cruta viata a trei soldati prizonieri, printre ei aflindu-se si locotenentul Robert Merril, fiul comandantului Fortului Niobrara. Pentru a mentine pacea intre albi si rosii, Robert o ia in casatorie pe frumoasa Ribanna. Insa pacea este pusa in pericol de banda lui Bud Forrester, care ataca satul indienilor ponca si un convoi de colonisti, dand vina pe assiniboini. Winnetou si prietenul sau, Old Shatterhand, intervin si, cu ajutorul indienilor, ii anihileaza pe raufacatori.
| Aventura Winnetou – 2. Teil (1964) online subtitrat | Winnetou – 2. Teil (1964) online subtitrat | Aventura Winnetou – 2. Teil (1964) | Winnetou – 2. Teil (1964) online subtitrat in romana | film Winnetou – 2. Teil (1964) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Winnetou – 2. Teil (1964)

Acum Winnetou – 2. Teil (1964) Online subtitrat Romana

Vezi Winnetou – 2. Teil (1964) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Winnetou – 2. Teil (1964) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Winnetou – 2. Teil (1964) youtube, vizionati Winnetou – 2. Teil (1964) online Romana - vezi in direct Winnetou – 2. Teil (1964) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Winnetou – 2. Teil (1964) youtube. Ti-a placut Winnetou – 2. Teil (1964) ? atunci lasa un comentariu la Winnetou – 2. Teil (1964) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Winnetou – 2. Teil (1964) online HD in premiera, Winnetou – 2. Teil (1964) online titrat Romana, Winnetou – 2. Teil (1964) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Winnetou – 2. Teil (1964) online tradus in romana tradus, Winnetou – 2. Teil (1964) free, download Winnetou – 2. Teil (1964) mega download gratis, descarca torrent Winnetou – 2. Teil (1964) torrent subtitrare pentru Winnetou – 2. Teil (1964)

Download Winnetou – 2. Teil (1964) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Winnetou – 2. Teil (1964) download
Adauga un comentariu: 1
avatar
0
1
FOARTE BUN SI ASTA PARTEA A DOUA !!!!
avatar