menu
person

Veronica Guerin (2003)
[ · Captură ecran ]2012-09-30, 11:59 PM
Filmul este povestea adevarata a jurnalistei irlandeze Veronica Guerin, care a fost asasinata in mod brutal in 1996. Crima a dus la o revizuire a legilor irlandeze si la crearea organizatiei Criminal Assets Bureau. Filmul incepe atunci cand Veronica urmareste traficul de droguri din Dublin. Ea crede ca seful afacerii este mafiotul Martin “Generalul” Cahill. Atunci cand banda lui Cahill este atacata, ea il suspecteaza pe Gerry “Calugarul” Hutch de atac. Veronica incearca sa afle orice despre cele doua bande cu ajutorul lui John Traynor, un hot marunt.
veronica guerin online gratis,
filme online biografice, filme inspirate din fapte reale online subtitrate, filme thriller 2012 subtitrate, filme crime online, film biografic online, filme razboi gratis drama dragoste actiune subtitrate 1980, filme online gratis biografii subtitrate, film drama, filme drama titrateFilmul este povestea adevarata a jurnalistei irlandeze Veronica Guerin, care a fost asasinata in mod brutal in 1996. Crima a dus la o revizuire a legilor irlandeze si la crearea organizatiei Criminal Assets Bureau. Filmul incepe atunci cand Veronica urmareste traficul de droguri din Dublin. Ea crede ca seful afacerii este mafiotul Martin “Generalul” Cahill. Atunci cand banda lui Cahill este atacata, ea il suspecteaza pe Gerry “Calugarul” Hutch de atac. Veronica incearca sa afle orice despre cele doua bande cu ajutorul lui John Traynor, un hot marunt.
veronica guerin online gratis,
filme online biografice, filme inspirate din fapte reale online subtitrate, filme thriller 2012 subtitrate, filme crime online, film biografic online, filme razboi gratis drama dragoste actiune subtitrate 1980, filme online gratis biografii subtitrate, film drama, filme drama titrate

Categorie: Biografie | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: filme crime online, filme thriller 2012 subtitrate, filme online biografice, film biografic, filme inspirate din fapte reale onl
Vizualizări: 7443 | Descărcări: 0 | Comentarii: 2 | Evaluare: 3.7/9
Total comentarii : 2
avatar
0
1
Un gest al irlandezilor pe care romanii nu-l vor putea imita niciodata. La noi hotia si coruptia sunt endemice si de ele nu-i va putea vindeca decat o forta care-i sa-i (ne) curete pe cei in viata si sa renasca o noua natiune fara teama de represiune si cu dorinta de a ramane curata si corecta fata de propria constiinta si fata de Dumnezeu.
avatar
0
2
Ce lectie! De profesionalism, de dragoste pentru poporul tau, de curaj, de munca, de solidaritate ... Respect!
ComForm">
avatar