menu
person

A Night at the Roxbury Xvl3qJe9L9g
[ · Captură ecran ]2015-06-06, 4:08 AM
Cu toate ca se cred niste barbati adevarati, fratii Steve si Doug Butabi nu reusesc niciodata sa agate fete in cluburile in care se duc. Ei lucreaza in Beverly Hills, la o florarie condusa de tatal lor. Singurul loc unde nu pot intra este o discoteca foarte populara, Roxbury, insa un accident auto cu Richard Grieco face ca ei sa intre in clubul mult dorit. Inauntru, ei il intalnesc pe patronul clubului, care le face cunostiinta cu doua fete foarte frumoase, care cred ca cei doi frati sunt oameni de afaceri bogati. Tatal lor vrea ca Steve sa se insoare cu vecina lor, Emily, dar Doug se opune si cei doi se cearta. In final, norocul le surade si devin copropietarii unei noi discoteci.
Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: filme noi online, fi, A Night At The Roxbury, FILME ONLINE CU TRADUCERE, filme online cu subtitrare, filme online traduse, FILME ONLINE DIRECT PE SITE
Vizualizări: 8963 | Descărcări: 0 | Comentarii: 2 | Evaluare: 4.8/11
Total comentarii : 2
avatar
1
1
the mimic the brothers, very colorful language, social ironizing between generations, 
hilarious action facing lifelong film viewer, are just some the qualitative attributes, contributory to the value this original and atypical comedy.
Teodora Stoica-Ti:
avatar
0
2
foarte frumos filmul
avatar