menu
person

I Love You, Beth Cooper (2009) TXOrbZ0QTkM
[ · Captură ecran ]2015-06-06, 4:02 AM

Vezi I Love You, Beth Cooper (2009) online subtitrat


I Love You, Beth Cooper este povestea unui adolescent proaspat absolvit de pe bancile liceului care este indragostit de cand se stie de cea mai frumoasa, cea mai sexy si cea mai populara fata din scoala. Spre deosebire de multe alte fete, Beth nu este aroganta si nu se crede superioara.
In timpul discursului in cadrul festivitatii de absolvire a liceului, Denis Cooverman prinde curaj si spune in voce tare la microfon de fata cu toti profesorii si parintii care asistau la festivitate, ca o iubeste. Spre surprinderea lui, Beth apare la usa lui in aceeasi seara si decide sa isi petreaca cea mai traznita noapte cu el.

Te iubesc, Beth Cooper! - Denis (Paul Rust) nu se poate lauda ca s-a distrat foarte mult in anii de liceu, dar totul se schimba in chiar ziua absolvirii. In fata tuturor colegilor stransi in sala de sport, pustiul isi declara dragostea pentru cea mai populara fata din liceu, Beth Cooper (Hayden Panettiere), iar aceasta se decide, drept rasplata, sa o puna de-o noapte mai ceva ca in Placinta americana, Mean Girls sau Sexdrive la un loc.

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Beth Cooper (2009), I love you, FILME ONLINE CU TRADUCERE, filme online cu subtitrare, filme online traduse, FILME NOI ON, FILME ONLINE DIRECT PE SITE
Vizualizări: 7281 | Descărcări: 0 | Comentarii: 4 | Evaluare: 4.7/14
Total comentarii : 0
avatar