Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) - online subtitrat

Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005)
  • Categorie: Comedie
  • Vizualizari: 3266
Adormitul sãtuc englez Little Wallop este pe cale sã fie trezit la viatã.

Visãtorul preot Walter Goodman (Rowan Atkinson), sotia sa nemultumitã Gloria (Kristin Scott Thomas) si cei doi copii, Holly si Petey, asteaptã sosirea noii bone, Grace Hawkins (Maggie Smith).

Gloria este o femeie care rezistã tot mai greu problemelor din viata ei. Tanara ei fiicã e nimfomanã, bãiatul ei e permanent tinta bãtãusilor, iar cãsãtoria cu Walter a intrat demult în monotonie.

Asadar, nu e de mirare cã nu reuseste sã reziste avansurilor unui american expert în golf, Lance (Patrick Swayze). Salvarea pentru aceastã familie vine din partea lui Maggie Smith, o femeie blîndã, cu un zîmbet pentru toatã lumea si un rãspuns pentru orice.

Dar Grace e mai mult decît ceea ce pare.


Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) film online subtitrat in limba romana

Adormitul sãtuc englez Little Wallop este pe cale sã fie trezit la viatã.
Visãtorul preot Walter Goodman (Rowan Atkinson), sotia sa nemultumitã Gloria (Kristin Scott Thomas) si cei doi copii, Holly si Petey, asteaptã sosirea noii bone, Grace Hawkins (Maggie Smith).
| Comedie Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) online subtitrat | Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) online subtitrat | Comedie Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) | Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) online subtitrat in romana | film Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005)

Acum Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) Online subtitrat Romana

Vezi Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) youtube, vizionati Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) online Romana - vezi in direct Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) youtube. Ti-a placut Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) ? atunci lasa un comentariu la Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) online HD in premiera, Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) online titrat Romana, Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) online tradus in romana tradus, Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) free, download Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) mega download gratis, descarca torrent Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) torrent subtitrare pentru Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005)

Download Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Keeping Mum - O dadaca plina de surprize (2005) download
Adauga un comentariu: 0
avatar