Matilda - online subtitrat

Matilda
  • Categorie: Comedie
  • Regia: Danny DeVito
  • Anul: 1995-2000
  • Vizualizari: 5941

Matilda 1996, film online HD, subtitrat în Română

Matilda Wormwood (Mara Wilson) este o fetiţă inteligentă cu personalitate puternică, dar părinţii ei, Harry şi Zinnia (Danny DeVito şi Rhea Perlman), o neglijează şi se comportă urât cu ea. Atunci când Matilda împlineşte vârsta de patru ani, ea descoperă biblioteca locală şi se duce acolo în fiecare zi pentru a citi în timp ce părinţii ei sunt la serviciu, iar fratele cel mare, Michael, se află la şcoală. La vârsta de şase ani şi jumătate, Matilda începe să-şi piardă răbdarea cu părinţii ei.

Într-o zi, Harry îşi ia copiii la atelierul său şi mărturiseşte că maşinile pe care le vinde au defecte. Matilda îl acuză că nu este onest şi acesta o muştruluieşte, iar ea se răzbună într-un mod hilar. Matilda citeşte o carte pe care Harry i-o ia şi reacţionează urât deoarece toată familia se uită la televizor numai ea nu doreşte asta. Atunci când Harry încearcă s-o oblige să se uite la televizor, Matilda devine tot mai furioasă şi televizorul explodează din senin.

Agatha Trunchbull (Pam Ferris este directoarea unei şcoli din zonă foarte strictă şi dură, atât cu elevii cât şi cu personalul. Harry o trimite pe Matilda la acea şcoală unde se împrieteneşte cu câţiva copii şi află despre duritatea directoarei şi pedepsele pe care le aplică elevilor indisciplinaţi. Profesoara Matildei, Jennifer Honey (Embeth Davidtz), este o femeie dulce care îşi adoră elevii şi dezvoltă o afecţiune imediată faţă de Matilda datorită inteligenţei sale remarcabile. Între timp, însă, Matilda descoperă că explozia televizorului nu a fost deloc întâmplătoare, ci a fost cauzată chiar de ea deoarece are puteri telepatice pe care le manifestă, la început, atunci când este stresată, dar apoi ea ajunge să şi le controleze.

Matilda film online subtitrat in limba romana

Urmărește online filmul Matilda 1996, cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


Vizioneaza trailer film online Matilda

| Comedie Matilda online subtitrat | Matilda online subtitrat | Comedie Matilda | Matilda online subtitrat in romana | film Matilda online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Matilda

Acum Matilda Online subtitrat Romana

Vezi Matilda in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Matilda filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Matilda youtube, vizionati Matilda online Romana - vezi in direct Matilda dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Matilda youtube. Ti-a placut Matilda ? atunci lasa un comentariu la Matilda - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Matilda online HD in premiera, Matilda online titrat Romana, Matilda la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Matilda online tradus in romana tradus, Matilda free, download Matilda mega download gratis, descarca torrent Matilda torrent subtitrare pentru Matilda

Download Matilda subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Matilda download
Adauga un comentariu: 0
avatar