menu
person

Matilda hUGHWje7liM
[ · Captură ecran ]2016-01-06, 10:27 PM

Urmărește online filmul Matilda 1996, cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


Matilda 1996, film online HD, subtitrat în Română

Matilda Wormwood (Mara Wilson) este o fetiţă inteligentă cu personalitate puternică, dar părinţii ei, Harry şi Zinnia (Danny DeVito şi Rhea Perlman), o neglijează şi se comportă urât cu ea. Atunci când Matilda împlineşte vârsta de patru ani, ea descoperă biblioteca locală şi se duce acolo în fiecare zi pentru a citi în timp ce părinţii ei sunt la serviciu, iar fratele cel mare, Michael, se află la şcoală. La vârsta de şase ani şi jumătate, Matilda începe să-şi piardă răbdarea cu părinţii ei.

Într-o zi, Harry îşi ia copiii la atelierul său şi mărturiseşte că maşinile pe care le vinde au defecte. Matilda îl acuză că nu este onest şi acesta o muştruluieşte, iar ea se răzbună într-un mod hilar. Matilda citeşte o carte pe care Harry i-o ia şi reacţionează urât deoarece toată familia se uită la televizor numai ea nu doreşte asta. Atunci când Harry încearcă s-o oblige să se uite la televizor, Matilda devine tot mai furioasă şi televizorul explodează din senin.

Agatha Trunchbull (Pam Ferris este directoarea unei şcoli din zonă foarte strictă şi dură, atât cu elevii cât şi cu personalul. Harry o trimite pe Matilda la acea şcoală unde se împrieteneşte cu câţiva copii şi află despre duritatea directoarei şi pedepsele pe care le aplică elevilor indisciplinaţi. Profesoara Matildei, Jennifer Honey (Embeth Davidtz), este o femeie dulce care îşi adoră elevii şi dezvoltă o afecţiune imediată faţă de Matilda datorită inteligenţei sale remarcabile. Între timp, însă, Matilda descoperă că explozia televizorului nu a fost deloc întâmplătoare, ci a fost cauzată chiar de ea deoarece are puteri telepatice pe care le manifestă, la început, atunci când este stresată, dar apoi ea ajunge să şi le controleze.

Categorie: Comedie | Adăugat de: spawn
Vizualizări: 7528 | Descărcări: 0 | Comentarii: 2 | Evaluare: 3.6/16
Total comentarii : 0
avatar