menu
person

Mr Deeds (2002) Dl Deeds - Mostenitor fara voie UGcXj16CpO0
[ · Captură ecran ]2016-01-06, 2:47 AM
Server 1
Server 2

Mr. Deeds: Moştenitor fără voie 2002, film online HD, subtitrat în Română

Longfellow Deeds (Adam Sandler) este patronul unei pizzerii care scrie cărţi de vizită în speranţa că Hallmark ar putea să fie interesat de una dintre ele. Deeds este contactat si adus la New York de omul de afaceri Chuck Cedar (Peter Gallagher) ce se află temporar la conducerea casei de discuri Blake Media. Această companie aparţine unchiului lui Deeds care a murit recent, iar singura rudă în viaţă ce ar putea să preia întreaga moştenire este chiar Lowngfellow.

Planurile sunt făcute în aşa fel încât Deeds să-şi vândă partea pe care o deţine în companie către Cedar şi să se întoarcă acasă mai bogat cu 40 de miliarde de dolari, însă el trebuie să mai rămână în New York câteva zile cât timp sunt puse la punct toate detaliile tranzacţiei. Povestea reprezintă un subiect uriaş pentru presă, iar reportera Babe Bennett (Winona Ryder), care lucrează pentru o emisiune tabloid denumită drept Inside Access, îşi pune un coleg să pretindă că-i fură poşeta în faţa lui Deeds.

Motivul pentru care recurge la un asemenea gest este acela că cercetările lor au indicat faptul că Deeds şi-a dorit să întâlnească o femeie pe care s-o „salveze” – la fel cum a făcut şi tatăl său când i-a cunoscut mama. Sceneta iese foarte bine şi cei doi ajung să iasă în oraş, dar Babe îşi ascunde identitatea. Chiar dacă ea speră doar să culeagă informaţii din interior pe care să le transforme într-o poveste bombă, ea ajunge să se îndrăgostească de Deeds şi hotărăşte să-i dezvăluie adevărul, dar anumite persoane intervin între ei şi pun în pericol totul.

Urmăreşte online filmul Mr. Deeds: Moştenitor fără voie 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Categorie: Comedie | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Mostenitor fara voie, Mr Deeds (2002) Dl Deeds, Adam Sandler
Vizualizări: 4524 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/7
Total comentarii : 0
avatar