menu
person

Nutty Professor II: The Klumps (2000) oXsSEoGFC2s
[ · Captură ecran ]2015-09-19, 8:06 PM

Profesorul Sherman Klump e pe cale sa se casatoreasca … iar familia Klump nu poate fi mai incantata. Logodnica lui, Denise, este entuziasmata sa devina o Klump iar cu apetitul ei s-ar potrivi de minune. Mama crede ca este fabulos; tata este si el multumit, bunica si-a luat o piatra de pe inima ca in sfarsit Sherman se va bucura in curand de placerile unei relatii intime. Agresivitatea lui Ernie fierbe momentan la foc mic iar Ernie Jr. de abia asteapta sa se ospateze la nunta. Dar Buddy Love … ei bine … Buddy este o alta problema.


Iubaretul Sherman crede ca a scapat de alter-egoul sau, Buddy Love, dar acesta incearca sa-si faca din nou simtita prezemta. Facand tot posibilul sa-l pastreze pe Buddy ingropat in subconstient, corpolentul si timidul profesor este ingrozit de ceea ce I se intampla – prin niste izbucniri total nepotrivite infatisarea lui se schimba – amenintandu-i astfel planurile de casatorie cu colega lui Denise Gaines (Janet Jackson).


Sherman decide sa se elibereze odata pentru totdeauna de nemesis-ul sau si de exploziile lui distructive prin extragerea ADN-ului lui Buddy din propriul sistem.


Dar Buddy Love nu va pleca in liniste. El invadeaza lumea lui Sherman avand pretentie asupra uimitoarei inventii a profesorului – un ser al tineretii.


Disperat sa pastreze acest ser cat mai departe de Buddy, Sherman il ascunde in casa familiei Klump, gandind ca acolo va fi in siguranta. Dar desigur ca Buddy nu poate fi impiedicat. Instinctul sau il conduce la locuinta clanului Klump unde petrecerea este in toi.


Furisandu-se de-a lungul casei, Buddy da nas in nas cu bunica Klump care este convinsa ca Buddy este barbatul visurilor ei erotice. Ingrozit de avansurile sirenei septuagenare, Buddy se grabeste sa localizeze ,,sucul tineretii” si sa dispara cat mai repede. Si asa incepe o cursa contra cronometrului … Sherman se lupta sa-si recupereze infatisarea, sa readuca ordinea in familie si sa se casatoreasca cu femeia pe care o iubeste …. inainte ca totul sa se duca de rapa.

Vizioneaza online filmul Nutty Professor II: The Klumps (2000) subtitrat in limba romana

Film Online Server 1

Categorie: Comedie | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Nutty Professor II: The Klumps (200
Vizualizări: 3088 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 5.0/7
Total comentarii : 0
avatar