menu
person

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse ZOhSbNJ7MqI
[ · Captură ecran ]2015-12-15, 2:16 AM

Urmăreşte online filmul Scouts Guide to the Zombie Apocalypse 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse 2015, film online HD, subtitrat în Română

Trei studenţi de liceu în anul al doilea, Ben (Tye Sheridan), Carter (Logan Miller) şi Augie (Joey Morgan), încearcă să recruteze noi membri pentru grupul lor de cercetaşi, condus de liderul Rogers (David Koechner). În timp ce Augie a fost mereu fericit să fie cercetaş, Ben şi Carter au momente de îndoială. Carter încearcă să-l convingă pe Ben să renunţe, însă nu reuşeşte deoarece Augie este pe cale să primească o decoraţiune destul de importantă în materie de cercetaşi.

Conversaţia lor este întreruptă brusc atunci când Ben loveşte din greşeală o căprioară. Ei au parte apoi de ajutor din partea surorii lui Carter, Kendall (Halston Sage), şi de la prietenele ei. Ben, căruia i-a plăcut mereu de Kendall, primeşte nişte sfaturi de la ea şi observă apoi cu toţii că acea căprioară a dispărut. Înainte de-a pleca şi ei, cei doi sunt invitaţi la o petrecere şi Carter primeşte adresa. Când se duc să cumpere alcool pentru petrecere, ei se întâlnesc cu o chelneriţă pe nume Denise (Sarah Dumont) ce lucrează la un club de striptease.

Ea şi Ben flirtează şi aceasta acceptă să le cumpere alcool. Cei doi se întâlnesc ulterior cu Augie în pădure pentru a stabili tabăra. În acea noapte, încă îngrijorat cu privire la dispariţia liderului cercetaşilor Roger, cei trei discută despre cât de minunată a fost prietenia lor până în prezent. După ce adorm, Carter îl trezeşte pe Ben pentru a pleca amândoi la petrecere. Augie îi prinde, însă, şi este dezamăgit de alegerea lor. Odată ajunşi acolo, iadul se dezlănţuie deoarece sunt atacaţi de nişte zombie.

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Scouts Guide to the Zombie Apocalyp
Vizualizări: 1724 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.5/2
Total comentarii : 0
avatar