menu
person

Sleeping with Other People (2015)
[ · Captură ecran ]2015-12-14, 8:29 PM
Sleeping with Other People 2015 (Sexul, bată-l vina!), film online HD, subtitrat în Română În anul 2002, Lainey (Alison Brie) are o criză de nervi într-un cămin studenţesc.

Sleeping with Other People 2015 (Sexul, bată-l vina!), film online HD, subtitrat în Română

În anul 2002, Lainey (Alison Brie) are o criză de nervi într-un cămin studenţesc. Făcându-i-se milă de ea atunci când este pe cale să fie dată afară de gardieni, Jake (Jason Sudeikis) susţine că este musafira lui. El află că Lainey se afla acolo pentru a-şi pierde virginitatea cu băiatul pe care-l place foarte mult, Matt (Adam Scott), despre care Jake crede că este cel mai plictisitor individ din lume. Lainey realizează faptul că şi Jake este virgin şi se culcă împreună pentu prima oară.

În zilele noastre, Lainey se desparte de iubitul ei cu care avea o relaţie de durată, Sam, după ce îi spune că l-a înşelat cu un alt bărbat. La sfatul terapeutului ei, ea participă la şedinţele dependenţilo de sex unde se întâlneşte cu Jake. El se află acolo deoarece nu se poate implica în relaţii de lungă durată şi are doar relaţii trecătoare. Lainey, care încă n-a renunţat la dragostea faţă de Matt şi cu care a avut în acest timp o relaţie cu năbădăi, când erau împreună, când despărţiţi, află că acesta s-a logodit.

La sfatul unei prietene, ea îl contactează pe Jake şi cei doi ies împreună la o întâlnire unde îşi povestesc reciproc ce au făcut în tot acest timp de când nu s-au mai văzut şi despre problemele sexuale pe care le au. La sfârşitul întâlnirii, Jake îi spune că vrea să se culce cu ea. Lainey, însă, îi spune că ar trebui să rămână doar prieteni, iar el acceptă doar după ce stabilesc de comun acord să folosească un cuvânt cheie pe care să-l folosească atunci când se acumulează prea multă tensiune sexuală între ei.

Urmăreşte online filmul Sleeping with Other People 2015 (Sexul, bată-l vina!), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Sleeping with Other People (2015)
Vizualizări: 2028 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar