menu
person

The Dictator - Dictatorul 2012 cYplvwBvGA4
[ · Captură ecran ]2015-12-22, 8:58 PM

The Dictator online cu subtitrare in romana

Server 2

SERVER 3


Cu o durata de 83 de minute si un buget de 83 de milioane de dolari, comedia The Dictator online subtitrat a fost lansata ieri si in Romania urmand sa apara si pe site-uri oficiale.  The Dictator online este un film foarte asteptat de foarte multa lumea si se anunta un succes in categoria sa in acest an 2012, mai jos puteti gasi o prezentare a filmului si un trailer The Dictator online subtitrat. The Dictator 2012 este produs de Baron Cohen impreuna cu Alec Berg, Jeff Schaffer, Scott Rudin şi David Mandel. Povestea filmului The Dictator online subtitrat este legata de un dictator ce isi risca viata pentru a faca in asa fel incat sa nu ajunga democratia in tara pe care o tiranizeaza de atata vreme, iar filmul este inspirat din romanul “Zabibah and the King”. Mai jos aveti si trailerul fimului The Dictator online subtitrat 2012.

The Dictator online cu subtitrare in romana

Ani de zile Republica Africană Wadiya a fost condusă de Amiralul General Shabazz Aladeen (interpretat de Sacha Baron Cohen), un tiran excentric, misogin şi antisemit care se înconjoară cu gărzi de corp feminine, refuză să vândă occidentalilor petrolul pe care Republica Wadiya îl deţine şi lucrează în dezvoltarea de bombe nucleare.

După ce consiliul suprem al ONU ameninţă că vor interveni cu forţă militară, Aladeen se duce la sediul ONU din New York pentru a se adresa consiliului. La puţin timp de la aterizare, Aladeen este răpit de Clayton, un asasin angajat de unchiul său viclean, Tamir (Ben Kingsley). Apoi Tamir îl înlocuieşte pe Aladeen cu o sosie a acestuia pe nume Efawadh, pe care intenţionează să-l manipuleze pentru a semna un document prin care să introducă democraţia în Wadiya şi să poată vinde petrol occidentalilor.

 

Aladeen reuşeşte să evadeze, după ce Clayton îşi dă foc accidental, însă înainte de-a lua foc, acesta reuşise să-i radă uriaşa barbă a lui Aladeen făcându-l practic de nerecunoscut. Având această problemă pe cap, Aladeen dă peste activista Zoey (Anna Faris) care-i propune să se angajeze în magazinul ei. Acesta refuză iniţial, însă după ce vede cât de urât este în ţara sa şi vrând cu orice preţ să redevină „dictatorul de drept”, Aladeen acceptă propunerea Annei şi, sfătuit de vărul său, se foloseşte de ea pentru a intra în sediul ONU pentru a împiedica semnarea tratatului de democraţie al Republicii Wadiya.

 

Categorie: Comedie | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: The Dictator, Dictatorul 2012, The Dictator online subtitrat 2012, Filme 2012, subtitrare The Dictator, Sacha Baron, comedie, The Dictator online 2012
Vizualizări: 15716 | Descărcări: 0 | Comentarii: 4 | Evaluare: 4.5/11
Total comentarii : 0
avatar